• Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

COMPAGNIE ACCRORAP / KADER ATTOU

Symfonia Piesni Zalosnych

Del 17 al 20 de febrer de 2011
ESPECTACLE PASSAT
  • Temporada

    2010-2011

L’ESPECTACLE

L’espectacle que es presenta al Mercat és una creació de 2010 a partir de la Simfonia de les Lamentacions, Symfonia Piesni Zalosnych, creada pel compositor polonès  Henryk MikoÅ‚aj Górecki, una obra que va impressionar a Attou des del seu descobriment quan tenia 20 anys. La versió enregistrada per la soprano Dawn Upshaw i la London Sinfonietta, dirigits per David Zinman, és el fonament d’aquest nova peça de Kader Attou. Per primer cop, lliga el seu treball a una obra musical sencera. Aquesta nova creació explora el conjunt dels aspectes compositius i sensibles, es deixa transportar per la veu, traspassar per la força melòdica i fa seu el missatge d’esperança.

FITXA ARTÍSTICA

Coreografia Kader Attou
Intèrprets Amine Boussa, Mathieu Furgé, Mabrouk Gouicem, Capucine Goust, Rachid Hamchaoui, Salem Mouhajir, Véronique Teindas, Vaishali Trivedi, Sébastien Vela Lopez, Majid Yahyaoui
Música Simfonia núm 3 per a soprano i orquestra, opus 36, de Henryk Mikolaj Górecki
Editions Chester / Editions Mario Bois-Paris
Producció Centre Chorégraphique National de La Rochelle / Poitou-Charentes, Kader Attou / Cie Accrorap
Coproducció Festival Montpellier Danse 2010, La Coursive Scène Nationale (La Rochelle), Théâtre National de Chaillot (París), Théâtre Jean-Vilar (Vitry-sur-Seine), Grand Théâtre, scène conventionnée pour la danse (Lorient)
Amb el suport
 Conseil Général du Val-de-Marne
El Centre Chorégraphique National de La Rochelle / Poitou-Charentes, Kader Attou / Cie Accrorap està subvencionat pel Ministeri de Cultura i Comunicació francès – DRAC de Poitou-Charentes, el Conseil Régional de Poitou-Charentes, la Ville de La Rochelle i per Culturesfrance per a algunes de les gires a l’estranger

LA COMPANYIA

La Compagnie Accrorap va néixer a finals de l’any 1989 amb Kader Attou, coreògraf francès d’origen algerià, i els seus amics Eric Mézino, Mourad Merzouki i Chaouki Said als suburbis de Lió. Fusionant les acrobàcies i la dansa de carrer van crear unes originals coreografies. Els espectacles d’Accrorap expliquen històries i són especialment vitals, en un diàleg entre el hip hop i la dansa contemporània. Actualment, la companyia Accrorap està considerada la més important de França en aquesta fusió.

Amb la col·laboració de:
Institud Francais