• Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

RAIMUND HOGHE

Swan Lake, 4 acts + Sacre – The Rite of Spring

30 de novembre i 1 de desembre
ESPECTACLE PASSAT
  • Temporada

    2006-2007

L’ESPECTACLE

Sacre – The Rite of Spring està inspirada en Le Sacre du printemps, d’Igor Stravinsky; amb coreografia i interpretació del mateix Hoghe i de Lorenzo De Brabanderem, aquesta obra és una interpretació nova, contemporània i minimalista del ballet clàssic: un ritual d’iniciació per a dos homes.

Sacre – The Rite of Spring, de Hoghe, es va estrenar amb un gran èxit al Kaaitheater de Brussel·les l’any 2003. Està emmarcada al principi i al final per la veu d’Igor Stravinsky, i vibra i palpita amb sexe (mai grollerament) i els complicats desitjos d’un home jove.

FITXA ARTISTICA

Concepte Raimund Hoghe Coreografia i ballarins Raimund Hoghe, Lorenzo De Brabandere Música Igor Stravinsky Il·luminació Amaury Seval, Raimund HogheSo Frank Strätker Cap de producció Arnaud Antolinos

Producció Raimund Hoghe Compagny (Düsseldorf/París)

Coproducció Montpellier Danse (Montpeller), Theater im Pumpenhaus (Münster) Amb el suport de Kaaitheater (Brussel·les), STUK (Lovaina), Groupe Kam Laï (París)

LA COMPANYIA

Hoghe no descuida les normes del teatre com a lloc simbòlic, però l’obre per fer-hi encaixar les seves necessitats. Com Le sacre du printemps, el teatre-dansa de Hoghe és una contemplació de la funció ritual i el poder emancipador del teatre.