29 i 30 de març de 2008

Yasmeen Godder Sudden Birds

Compartir

L’ESPECTACLE

Quatre dones i un violoncel es troben a un espai de color blanc, iniciant una relació entre elles mitjançant el joc de rols, posant a prova els límits físics i emocionals que les separen. Una peça de gran sensibilitat on les emocions commouen a través d’una energia continguda i una passió mesurada.

FITXA ARTÍSTICA

Coreografia Yasmeen Godder
Intèrprets Maya Weinberg, Shahar Brown, Yasmin Ferber, Alexandra Shmurak
Música original en directe Karni Postel
Escenografia Anat Sternschauss

Sudden Birds ha estat originàriament comissionada pel Festival Curtain Up 2002 amb el suport de Rabinovitch Foundation i the Pais Foundation

LA COMPANYIA

Les obres d’aquesta coreògrafa d’Israel formada a Nova York han recorregut bona part d’Europa, els Estats Units i Àsia i ha rebut nombrosos guardons, com el Bessie Award de Nova York. Ha fet coreografies, entre d’altres, per al Bastsheva Ensemble i nombrosos encàrrecs, com una coproducció per Sasha Waltz and Guest. Recentment s’ha inaugurat el Yasmeen Godder Studio a Jaffa.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2007-2008

29 i 30 de març de 2008

Més informació

http://www.yasmeengodder.com

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x