18 i 19 de setembre de 2009

CANDOCO DANCE COMPANY Still + The Perfect Human

Compartir

L’ESPECTACLE

Un viatge fantàstic i emotiu a través de l’amor, la vida, l’odi i la mort. La companyia Candoco Dance Company presenta uns treballs de dansa contrastats i coreografiats pel més important coreògraf del moment al Regne Unit, Hofesh Shechter, i pel membre fundador de DV8 i ballarí inconformista, Nigel Charnock.  Shechter presenta un implacable moviment emparellat amb tambors rítmics i música clàssica lírica, un recorregut salvatge ple de moviments intensos i potents que us deixaran asseguts al límit dels vostres seients, sense alè i desitjant-ne més. Charnock, en canvi, s’endu els espectadors en un viatge trepidant, una celebració de vida i mort escrita amb cossos sense límits. Micròfons, roba interior, bondage, sexe i tendresa.

FITXA ARTÍSTICA

Direcció artística Pedro Machado i Stine Nilsen
Ballarins Darren Anderson, Elinor Baker, Bettina Carpi, Annie Hanauer, Cornelia Kip Lee, Victoria Malin, Chris Owen

The perfect human
Coreografia i música Hofesh Shechter
Vestuari Kate Rigby
Il·luminació Lee Curran

Still
Coreografia Nigel Charnock
Músiques Rick Smith, Darren Emerson, Karl Hyde, Agoraphobic Nosebleed, The Doors, Bach, Bart Howard, Leonard Cohen, Tracy L Chapman, Joni Mitchell, Jewel Kilcher
Vestuari Shanti Freed
Il·luminació Chris Copland
Fotografia Candoco Dance Company 2008/2009, fotògraf Hugo Glendinning

LA COMPANYIA

Candoco Dance Company és una prestigiosa companyia de ballarins discapacitats i no discapacitats que vol ampliar els límits de la dansa contemporània per a fer-nos repensar què és la dansa i qui pot ballar. La companyia ha rebut nombrosos premis i actuacions internacionals, incloent el Festival de Dansa de Madrid 2009.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2009-2010

18 i 19 de setembre de 2009

Més informació

www.candoco.co.uk

www.bcn.cat/santandreuteatre

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x