31 d'octubre i 1, 2, i 3 de novembre de 2007

SALVA SANCHIS Still Live & Double Trio

Compartir

L’ESPECTACLE

Salva Sanchis presenta les seves dues darreres creacions com a coreògraf resident de la companyia Rosas: Still Live i Double Trio, dues obres que ofereixen una visió completa del treball de Sanchis.

Still Live parteix de Reigen Seliger Geister, el segon quartet de corda de l’influent compositor contemporani Helmut Lachmann, precursor de la “música concreta instrumental”. Lluny de la melodia, Reigen… s’endinsa en el territori dels sons dels violins no només com a instruments sinó també com a objectes; la dansa planteja el descobriment del moviment a nivell sensorial i intel·lectual, amb unes propostes inèdites que ens recorden la capacitat de descobrir i una posada en escena hieràtica i distant.

Double Trio, per contra, és un càlid i explosiu concert de jazz amb dansa, en què tres músics i tres ballarins, a partir d’una dramatúrgia sòlida, utilitzen la improvisació com a recurs expressiu i no sols de recerca. Una peça que parteix d’una estructura que fa possible la llibertat i tant música com dansa exploren les seves màximes possibilitats.

FITXA ARTÍSTICA

Still Live:
Coreografia Salva Sanchis
Creada i interpretada per Salva Sanchis, Manon Santkin, Mioko Yoshihara
Escenografia Kristof Van Gestel
Disseny de llums Salva Sanchis en col·laboració amb Tom Van Aken
Música String quartet #2 Reigen Seliger Geister de Helmut Lachenmann
Terminal Pharmacy de Jim O’Rourke

Double Trio:
Saxo Bruno Vansina
Baix Gulli Gudmundsson
Bateria Teun Verbruggen
Dansa Salva Sanchis, Manon Santkin, Mioko Yoshihara

 

Still Live:

Producció Rosas & De Munt/La Monnaie
Coproducció Mercat de les Flors; Tanzhaus NRW, Düsseldorf; ImpulsTanz, Viena
Amb el suport IDEE, Programa de Cultura 2000 de la Unión Europea

Double Trio:
Producció Rosas vzw

LA COMPANYIA

Salva Sanchis, nascut a Manresa, va formar part de la primera promoció de PARTS, l’escola fundada per Anne Teresa de Keersmaeker. Es gradua el 98 i comença immediatament la seva activitat coreogràfica. El 2003 es retroba amb Keersmaeker, coreografiant conjuntament diferents peces, inclòs un solo per a ella. El 2005 es converteix en coreògraf resident de la companyia. A més a més, Salva dóna classes de tècnica i improvisació a PARTS i a altres centres d’arreu del món.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2007-2008

31 d'octubre i 1, 2, i 3 de novembre de 2007

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x