DAMIAN MUNOZ DANZA Staff

Compartir

L’ESPECTACLE

Staff, dirigida per Damián Muñoz i Virginia García, coincideix amb la celebració del desè aniversari de la companyia Damián Muñoz Danza; és una espècie d’acreditació que permetrà al públic entrar en el més íntim d’aquest equip, en el més íntim del seu costum, de la relació entre els dos creadors i de la seva forma d’entendre la dansa.

LA FITXA ARTISTICA

Direcció Damián Muñoz, Virginia García Creació i interpretació Steven Dall, Alexis Fernández, Virginia García i Damián Muñoz Col·laboració artística Jordi CortésAssessoria creativa Riki Blanco Música original Borja Ramos, Steven Dall
Producció DMDANZA, Fani Benages Projectes Artístics
Coproducció Mercat de les Flors Amb la subvenció Gobierno Vasco-Eusko JaurlaritzaResidència Cal Bolet, Vilafranca del Penedès; Institut del Teatre de Vic

LA COMPANYIA

La necessitat constant de reconeixement dels nostres actes fa que confiem en una persona el paper de testimoni. El testimoni és la nostra debilitat, d’aquí la força per defensar-lo i protegir-lo. Però també la seva forta presència pot influir-nos fins convertir-nos en el més feble del món. Som persones per aconseguir alguna cosa; endinsar-nos els uns en els altres, perquè és impossible viure sense la certesa que en el món hi ha una persona per la qual ets imprescindible.

Damián Muñoz va formar la seva companyia el 1996. Crea les coreografies: Daño, Asiré, Las mentiras del entusiasmo”, Tres tristes stripteases i 34NEGRO. Damián Muñoz ha estat convidat com a professor i coreògraf al Movement Research de Nova York, Institut del Teatre de Barcelona, The Theater School de Amsterdam, SNDO “Le groupe” del Canadà, Projecte “Platform 33″. Ha rebut el premi Ciutat de Barcelona 2004 per la coreografia Ölelés.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2005-2006

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x