• Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

BONACHELA DANCE COMPANY

Square Map of Q4

28 i 29 de febrer i 1 i 2 de març de 2008
  • Temporada

    2007-2008

L’ESPECTACLE

Square Map of Q4 porta la fascinació pel moviment de Bonachela un pas més enllà en el territori dels sentits. Utilitzant la memòria com a punt de partida d’aquesta nova obra, magnífica i visceral, explora la manera en què els nostres primers records poden donar forma a la nostra personalitat, el nostre caràcter, les nostres qualitats humanes. L’obra juxtaposa un fort moviment físic amb imatges tecnològiques, i així emprèn un viatge de gran intensitat al cor mateix de la humanitat.

En aquesta ocasió, Rafael Bonachela, guanyador del prestigiós Place Prize de 2004, nomenat al premi del National Dance Critics Circle al millor repertori modern i coreògraf de Carmen Jones, dirigida per Jude Kelly i produïda pel Royal Festival Hall, torna a col·laborar amb el dissenyador de producció Alan Macdonald (pel·lícules: Love is the Devil, The Queen) i treballa per primera vegada amb el compositor Marius de Vries (Björk, Moulin Rouge).

FITXA ARTÍSTICA

Direcció Rafael Bonachela
Ballarins Amy Hollingston, Cameron McMillan, Roberto Gómez, Annamari Vivi Keskinen, Sarah Storer, Paul Zivkovich
Música Marius de Vries
Disseny de producció Alan Mcdonald
Coproducció Mercat de les Flors

LA COMPANYIA

La BDC té com a objectiu desenvolupar un nou llenguatge i un nou context per a la dansa contemporània i, per aconseguir-ho, reuneix artistes de diverses disciplines que contribueixin a crear noves obres de gran qualitat. “La meva obra està oberta a la interpretació individual”, afirma Bonachela. “No es tracta de tenir una opinió i dir-li a la gent què ha de pensar. Jo pretenc crear una obra que sigui un repte per al ballarí i el públic i que els faci sentir i pensar.”