Del 26 al 29 d'abril

ÚLTIMA VEZ / WIM VANDEKEYBUS Spiegel

Compartir

L’ESPECTACLE

Torna al Mercat el coreògraf Wim Vandekeybus en un moment molt especial de la seva carrera: SPIEGEL és una revisió exhaustiva dels seus 20 anys com a creador. Aquesta peça, interpretada per deu ballarins, és una retrospectiva de les escenes més remarcables del repertori de la companyia Ultima Vez. No es tracta, però, d’un simple collage de les peces, sinó d’una obra de recerca de l’essència del moviment i del llenguatge de les seves creacions.

SPIEGEL és una retrospectiva sobre les energies i les emocions en la base de les seves creacions; la revisió de les escenes escollides comporta modificacions: algunes s’allargaran, altres canviaran radicalment…

Aquesta serà una ocasió única per conèixer el treball de Vandekeybus, tant per als seus seguidors com per els que no l’han vist mai.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2006-2007

Del 26 al 29 d'abril

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x