28 y 29 de noviembre de 2007

David Zambrano Soul Project

Compartir

L’ESPECTACLE

Soul Project és una peça de dansa concebuda i dirigida per David Zambrano en col·laboració amb un grup internacional de ballarins. En l’obra, cada ballarí busca de manera individual el moviment a partir de la música soul que el guia. Al Mercat de les Flors, s’oferiran tres representacions diferents de Soul Project.

Evocació, vocació, acció, acte… sempre vius, com una espelma.

L’espectacle no és una coreografia fixa, sinó una seqüència de solos improvisats (soulos). Es tracta de números independents que es representen en un ordre aleatori.

FITXA ARTÍSTICA

Vestuari Mat Voorter i.c.w. Pepa Martínez (Taller Trece) i Ching-Yao Lo (creació especial de ganxet)
Disseny llums Ellen Knops

Producció Stichting Bolinga

Coproducció DWA & Charleroi Danses
Agraïments HID/Jan Zobel (LIER), P.A.R.T.S. (Brussel·les), Lieve Demin, Gonnie Heggen, Janneke RaaphorSt, Team of La Raffinerie (Brussel·les), CulturArte/Panaibra Gabriel (Mozambique), Chloe Attou, Els Slovaks, Rodrigo Pardo
Soul Project rep el suport del Fons per les Arts Escèniques i els Ameteurs dels Països Baixos

LA COMPANYIA

David Zambrano té una llarga experiència com a coreògraf, intèrpret i mestre. Ha donat classes als més reconeguts centres de dansa del món, com Movement Research (NY), American Dance Festival, PARTS (Bèlgica), Impulstanz Festival (Àustria), Neodanza (Veneçuela) i a companyies com Rosas, Sasha Waltz o Wim Vandekeybus/Ultima Vez. El seu treball coreogràfic combina improvisació estructurada i improvisació pura, amb una tècnica molt personal.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2007-2008

28 y 29 de noviembre de 2007

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x