Del 27 de desembre al 4 de gener

CAMUT BAND Sonoritats

Compra entrada

Compartir

Sonoritats és el nou espectacle de Camut Band que recrea el món màgic dels ballarins que fan sons i música amb els peus mentre ballen. Coreografies “a capella” amb efectes sonors. Interacció entre la música en viu i els sons virtuals. Materials vius com la fusta, el metall, la sorra i el plàstic seran el fil conductor i punt de partida de la dansa, que expressarà l’estat emocional i l’estètica visual de cada moment, creant sensacions sonores que donarán lloc al ritme i al ball.

La companyia Camut Band la van fundar l’any 1994 els germans Rafael i Lluís Méndez, coreògrafs i ballarins de percussió, i Toni Español, líder de Cae MaDeila. Amb la seva primera peça, Entre pies y manos, guanyen els premis FAD de Barcelona. A partir d’aquí creen espectacles com Keatoniania, amb el pianista Jordi Sabatés, o La vida és ritme, girant per tota Espanya. El 2001 Camut Band inicia la seva trajectòria internacional aconseguint el reconeixement artístic i creatiu per part de la premsa i l’aplaudiment dels públics de Nova York, Toronto, New Haven, Hamburg i Gènova.

Creació i direcció Camut Band
Música i coreografia Lluís Méndez, Toni Español, Rafael Méndez, Guillem Alonso, Sharon Lavi
Intèrprets Toni Español, Rafa Méndez, Lluís Méndez, Guillem Alonso, Sharon Lavi, Maria Bossy, Cristina Méndez, Jordi Grifell, Estefania Porqueras

Producció Kiting Kita SL
Coproducció Mercat de les Flors
Amb la col·laboració Temporada Alta, festival de Tardor de Catalunya

Fitxa completa

Disseny so David Norman, Jordi Grifell
Disseny llums Evarist Valera

Actualitat

Itinerari

Informació pràctica

Temporada: 2013-2014

Del 27 de desembre al 4 de gener

20:30h (dg, 12h i 18h; dissabtes i div. 3 de gener, 18h i 20:30h)

Sala OM

12€

Més informació

www.camutband.com

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x