LA VERONAL - Sonoma

Del 22 al 25 d’abril

LA VERONAL Sonoma

Compra la teva entrada

Compartir

Sonoma, la nova creació de Marcos Morau per a la seva companyia La Veronal, parteix de la necessitat de l’ésser humà de tornar a l’origen, al cos, quan aquest està al límit de la seva existència i crida per sobreviure, superant d’aquesta manera l’embolcall virtual de la realitat.

El coreògraf reprèn les idees essencials de la peça que va crear el 2016 per el Ballet de Lorraine, Le Surréalisme au service de la Révolution, a partir de la figura de Buñuel i la Calanda medieval juntament amb el París cosmopolita, entre la disciplina jesuítica i la llibertat surrealista. A Sonoma s’amplia i desenvolupa tot aquest microcosmos, en el qual Buñuel descriu l’abisme on cau la imaginació humana, que és lliure, però l’home no ho és.

Marcos Morau va fundar la Veronal l’any 2005 i des de llavors s’ha posicionat com a creador indispensable en el panorama coreogràfic internacional, rebent guardons com el Premio Nacional de Danza 2013 del Ministeri, entre molts d’altres. Amb nombrosos espectacles en la seva trajectòria, Morau realitza coreografies per a reconegudes companyies, amb peces com Carmen per al Royal Danish Ballet, Cathedral per a Scapino Ballet Rotterdam, Edvard per a Carte Blanche o Nippon-Koku per a la Compañía Nacional de Danza, entre d’altres.

Idea i direcció artística Marcos Morau / Coreografia Marcos Morau en col·laboració amb les intèrprets / Intèrprets Lorena Nogal, Marina Rodríguez, Sau-Ching Wong, Ariadna Montfort, Nuria Navarra, Àngela Boix, Laia Duran, Anna Hierro / Text El Conde de Torrefiel i La Tristura / Assessorament dramatúrgic Roberto Fratini / Disseny so Cristóbal Saavedra / Disseny vestuari Silvia Delagneau / Disseny escenografia La Veronal / Disseny il·luminació Bernat Jansà / Direcció tècnica David Pascual i Bernat Jansà / Direcció producció Juan Manuel Gil Galindo / Assistència producció Cristina Goñi Adot

Coproducció Mercat de les Flors, Les Théâtres de la Ville de Luxembourg, Tanz im August/ HAU Hebbel am Ufer, Grec 2020 Festival de Barcelona – Institut de Cultura Ajuntament de Barcelona, Oriente Occidente Dance Festival, Theater Freiburg / Amb el suport INAEM – Ministerio de Cultura y Deporte de España; ICEC – Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya

Sessió d’introducció a l’espectacle UNA HORA ABANS de la funció: dissabte 24 d’abril

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2020-2021

Del 22 al 25 d’abril

20 h (dg 18 h)

Sala MAC

20 €

Durada: 75 minuts

Més informació

web de la cia

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x