LA VERONAL - Sonoma

21 d’abril

LA VERONAL Sonoma (funcions escolars)

Compartir

Recomanats per Educació Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius

Sonoma és el so del cos quan cau, la ràbia de l’ésser humà per seguir creient que som vius, que seguim desperts

Marcos Morau va fundar la Veronal l’any 2005 i des de llavors s’ha posicionat com a creador indispensable en el panorama coreogràfic internacional, rebent guardons com el Premio Nacional de Danza 2013 del Ministeri, entre molts d’altres. Amb nombrosos espectacles en la seva trajectòria, Morau realitza coreografies per a reconegudes companyies, amb peces com Carmen per al Royal Danish Ballet, Cathedral per a Scapino Ballet Rotterdam, Edvard per a Carte Blanche o Nippon-Koku per a la Compañía Nacional de Danza, entre d’altres.

Idea i direcció artística Marcos Morau / Coreografia Marcos Morau en col·laboració amb les intèrprets / Intèrprets Lorena Nogal, Marina Rodríguez, Sau-Ching Wong, Ariadna Montfort, Núria Navarra, Àngela Boix, Laia Duran, Julia Cambra, Alba Barral

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2020-2021

21 d’abril

Durada: 65 minuts (+ col·loqui amb la companyia)

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x