Ramon López quintet en concert Songs Of The Spanish Civil War

Compartir

L’ESPECTACLE

Beñat Achiary, improvisador total i extraordinari home d’escenari, posa admirable veu a la sorda còlera de qui viu a la seva terra una guerra ben poc civil. Una aproximació lliure a les melodies populars; una obra indispensable per a la memòria, que és capaç de fer-nos compartir una intensa emoció, tot barrejant el respecte per l’expressió del dolor d’una guerra civil amb una interpretació de lliure improvisació.

LA FITXA ARTISTICA

Daunik Lazro, saxos alt i baríton; Agustí Fernández, piano; Paul Rogers, baix acústic de cinc cordes; Beñat Achiary, veu; Ramon López, bateria

Coproducció Mercat de les Flors, Arco y Flecha

LA COMPANYIA

El bateria d’Alacant resident a París Ramon López s’ha envoltat de la crema de l’avantguarda europea per aquest especial projecte, un grup d’improvisadors que fan unes versions vibrants, suggestives i sensibles de temes com El Quinto regimientoLa santa espina o Los cuatro generales. Unes cançons on s’escolten els records i la seva estranya intimitat amb el present. Temes que, si bé ja havien estat revisats per altres formacions, com ara la Liberation Music Orchestra de Charlie Haden, retroben aquí tota la incandescència de la revolta.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2008-2009

Més informació

www.arcoyflecha.es

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x