1 i 2 de novembre

EVA MEYER-KELLER Some significance

Compra entrada

Compartir

Pack CONSTEL·LACIÓ JORGE DUTOR I GUILLEM MONT DE PALOL: 35 €
O també a partir de 3 espectacles descompte del 40% (7 € entrada)

Aconsegueix el teu pack aquí!

Un joc coreogràfic per explicar-nos la realitat i entendre millor el món que ens envolta a partir de la interpretació d’elements científics, fent servir objectes quotidians. A Some Significance, els artistes intèrprets converteixen l’escenari en un estudi de fabricació de models laboriosos. Què succeeix quan les imatges icòniques, que tan fàcilment es tornen dogmes, són catapultades de sobte a un camp performatiu d’experimentació, aterrant en cossos humans entre martells perforadors, botelles de condicionador de teles i llençols ajustables?

L’objectiu no és fer rèpliques “correctes”, sinó transgressions i transferències insolents, plaents i no involuntàries. Com en gran part del treball d’Eva Meyer-Keller, els objectes quotidians es converteixen en còmplices en un joc coreogràfic amb els significats inscrits d’objectes materials i immaterials.

Amb una extensa trajectòria internacional, l’artista alemanya Eva Meyer-Keller trenca els límits de les arts visuals i performatives. El seu treball té una estètica obsessiva i domèstica, amb una minuciosa atenció al detall. El seu mètode es caracteritza per un desconeixement constructiu per a la imposició de qualsevol límit entre arts visuals i performatives.

Concepte, interpretació Eva Meyer-Keller / Cocreació, interpretació Sheena Mc Grandles, Tamara Saphir, Annegret Schalke / Música Rico Lee / Dramatúrgia, text Constanze Schellow / Col·laboració científica Alexander Carmele / Il·luminació Annegret Schalke / Director tècnic Björn Stegmann / Assistent Emilia Schlosser / Producció Alexandra Wellensiek / Gira Ann-Christin Görtz
Producció Eva Meyer-Keller / Coproducció PACT Zollverein (Essen), Sophien­sæle (Berlin) Gefördert durch: Hauptstadt­kulturfonds. Ein Projekt im Rahmen des Bündnisses internationaler Produktionshäuser, gefördert von der Beauftragten der Bundes­regierung für Kultur und Medien

#EvaMeyerKeller #SomeSignificance

Actualitat

Itinerari

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2018-2019

1 i 2 de novembre

20h

Sala OM

12€

Més informació

www.evamk.de

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x