28 de setembre

SALAO, ALBERT QUESADA i ZOLTÁN VAKULYA Solos Bach & Gould

Compra entrada

Compartir

Dins de QUE DANSI QUI VULGUIS!

Estudi minuciós de la famosa interpretació de les Variacions Goldberg de Bach que féu Glenn Gould basat en unes instruccions íntimament relacionades amb el so del piano i les paraules del pianista. El músic grava les variacions, s’equivoca i ho intenta de nou, ens parla de la seva manera de tocar i gravar. En aquest duet que ofereix dues noves interpretacions de la partitura, el moviment acompanya i, al mateix temps, dirigeix la música.

Després d’estudiar Filosofia i Enginyeria Multimèdia, Albert Quesada es va formar a P.A.R.T.S. a Brussel·les i a la Hogeschool voor de Kunstern-MTD a Amsterdam. Ha treballat amb Benjamin Vandewalle i des de l’any 2009 balla amb la companyia ZOO-Thomas Hauert. Actualment està de gira amb Vera Tussing amb l’espectacle Trilogy, una nit de tres peces curtes sobre estructures musicals, Slow Sports i Ensemble, la seva darrera proposta. Creador de vídeo i també per a l’escena, actualment està preparant una exploració sobre com entenem la música d’orquestra.

Coreografia Albert Quesada
Adaptació Federica Portello, Mireia de Querol, Petra Söör
Intèrprets Federica Porello, Albert Quesada
Música extractes d’una gravació de Glenn Gould de les Variacions Goldberg de J.S. Bach (1955), entrevista a Glenn Gould sobre la seva darrera gravació de la peça (1981)
Vídeo i so Albert Quesada

Producció Albert Quesada
Amb la col·laboració Consell Nacional de la Cultura i les Arts-Generalitat de Catalunya i Nadine
Residències BUDA Kunstercentrum, Centre Cultural de les Corts i Estudi d’Àngels Margarit/cia. Mudances
Apadrinat per Cia. Búbulus – Carles Salas / La Caldera

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2013-2014

28 de setembre

21h

Sala PB

12€

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x