17 i 18 de novembre de 2010

ÀNGELS MARGARIT / CIA MUDANCES Solo por placer

Compartir

L’ESPECTACLE

El més recent dels solos de l’Àngels Margarit que es presenten al Mercat és Solo por placer, peça estrenada al Teatre Lliure l’any 2005, un treball que parla del traç i de l’espai i que cerca correspondències entre allò que es veu, allò que s’escolta i allò que es palpa. Solo por placer planteja la tensió entre el plaer de ballar i el dolor de crear, el plaer del traç, de l’energia, de la rotunditat del cos que expressa el pensament i l’emoció en l’instant que succeeix i el dolor de la distància, de l’escriptura, de la reflexió.

Solo por placer parteix del Petit pensament plàcid n.1 de Georges Perec: “Qualsevol propietari d’un gat dirà amb raó que els gats viuen a les cases molt millor que els homes. Fins i tot als espais més horriblement quadrats saben trobar els racons propicis”.

FITXA ARTÍSTICA

Creació, interpretació Àngels Margarit
Composició musical original Joan Saura
Violoncel Manuel Martínez del Fresno 
Vídeo-escenografia Dionís Escorsa
Música dibuixada Àngels Margarit

Producció Àngels Margarit / cia. Mudances
Amb la col·laboració Teatre Lliure, Ajuntament de Viladecans, Atrium Viladecans

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2010-2011

17 i 18 de novembre de 2010

Més informació

http://www.margarit-mudances.com

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x