RASATABULA / SIMONA QUARTUCCI. Direcció ANDRÉS WASKMAN Sola Mente Piel

Compartir

L’ESPECTACLE

Sola Mente Piel és un solo que neix de la trobada artística entre Simona Quartucci, creadora d’espectacles de dansa- teatre amb Andrés Waksman, investigador i creador experimentat de projectes unipersonals. Atrets per les seves diferències busquen un territori comú, on es combinen l’austeritat de Waksman amb l’apassionament de la Quartucci, acompanyats per una tercera mirada de Samuel Letellier.

Sola Mente Piel és un retrat tragicòmic d’una dona que es debat entre la seva visió de la vida com una batalla i les dures treves que se li presenten. Una peça que reflexa conductes humanes tan simples i bàsiques com l’agressivitat i l’amorositat, en un clima poètic i cru.

LA FITXA ARTISTICA

Idea original i interpretació Simona Quartucci
Direcció Andrés Waksman
Col·laboració a la direcció Samuel Letellier
Espai Escènic Lali Canosa
Disseny il·luminació Paco Beltrán
Fotografies Alba Yagüe
Producció Fani Benages Projectes Artístics
Coproducció Mercat de les Flors; La Zattera di Babele; Institut de Cultura de Barcelona, Ajuntament de Barcelona

LA COMPANYIA

Simona Quartucci respira des de petita la fusió dels diferents llenguatges artístics, comença la seva carrera artística als 4 anys a la Biennale de Venezia. És titulada per la Folkwanghochschule dirigida per Pina Baush. Treballa com performer, ballarina i actriu per diferents artistes plàstics, directors teatrals i coreògrafs.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2005-2006

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x