8 de desembre

AFRICA MOMENT: TRIXIE MUNYAMA Smeer

Compra la teva entrada

Compartir

La instal·lació performativa Smeer examina la intersecció entre la modernitat, el gènere i la identitat, i com aquests cossos construeixen rols socials ben definits que imposen sistemes patriarcals i hegemònics. A partir d’una cerimònia de curació que transcorre entre un grup d’Ovahimbas (indígenes que viuen al nord de Namíbia i al sud d’Angola), es posa en evidència la convivència entre la tradició i la modernitat, el passat i el present en l’enrenou d’una ciutat contemporània.

Trixie Munyama és comissària del Windhoek International Dance Festival. Formada als balls tradicionals d’Oshiwambo i a la London School of Contemporary Dance, la University of Cape Town i Ecole des Sables. Fundadora de Da-mai Dance Ensemble, amb la qual explora narratives rellevants per al context social de Namíbia i explora la política que envolta el cos africà a la dansa. Amb gairebé vint anys d’experiència com a ballarina, coreògrafa i docent, considera que la dansa està intricadament entrellaçada amb la història, la sociopolítica i la política identitària, incloent a la seva obra discursos actuals com els genocidis ovaherer i nama. Trixie investiga el cos negre africà com a peça central de les seves obres. A més, forma part de la Companyia Aïda Colmenero Dïaz.

Concepte Trixie Munyama / Intèrprets Trixie Munyama, West Uarije / Comissari artístic Nashilongweshipwe Mushaandja / Distribució Africa Moment

Gaudeix d’un 30% de descompte en la compra de la teva entrada adquirint el PACK Africa Moment aquí!

Actualitat

Itinerari

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2022-2023

8 de desembre

19 h

Sala PB

12 €

Durada: 45 minuts

Més informació

web Àfrica Moment

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x