17 i 18 de març

ACME / ALBERT QUESADA Slow Sports Kids

compra entrada

Compartir

Espectacle recomanat a partir de 8 anys

AQUEST ESPECTACLE FORMA PART DE LA QUINZENA METROPOLITANA DE DANSA

Slow Sports Kids explora la fascinació pels esports i com els experimentem. La peça investiga la manera com els atletes viuen el moviment, l’aspecte físic d’atletes i esportistes: el seu cos, la seva bellesa, els seus moviments rítmics, les seves expressions facials, els sons que produeixen les seves accions. També reflexiona sobre com s’organitzen esdeveniments esportius i com es presenten en els mitjans de comunicació. Slow Sports Kids gira al voltant d’una mena de joc i del comportament competitiu que tots coneixem des d’una edat primerenca amb els companys al pati d’esbarjo, en jornades esportives escolars, etc.

Albert Quesada, ballarí i coreògraf entre Barcelona i Brussel·les, es va formar a MDT (Amsterdam) i PARTS (Brussel·les) després dels seus estudis de filosofia i d’enginyeria multimèdia a Barcelona. L’exploració i la traducció d’estructures musicals i composicions en la coreografia i la invitació a l’espectador a percebre i escoltar les obres proposades se situa al cor del seu treball coreogràfic. Al costat d’això, Albert està intrigat pel moviment i la dinàmica de grup, inspirat per la seva col·laboració amb ZOO / Thomas Hauert. Des de 2005 Quesada ha creat nombroses peces, algunes de les quals hem pogut veure al Mercat.

Albert Quesada és un dels ballarins habituals de Thomas Hauert.

Concepte Albert Quesada / Creació i dansa Marcus Baldemar, Kim Ceysens, Víctor Pérez Armero, Federica Porello, Mireia de Querol, Albert Quesada, Zoltan Vakulya /  Disseny so Christian Francois /  Disseny i·luminació i vídeo Jan Van Gijsel /  Vestuari Sofie Durnez /  Dramatúrgia Peter Anthonissen
Producció
fABULEUS / Coproducció Krokusfestival P2 – cultuurcentrum Hasselt and Theater aan het Vrijthof i.k.v. interLimburgse Subsidies, Charleroi Danses / Amb el suport Graner fàbrica de creació

#AlbertQuesada #SlowSportsKids

Actualitat

Itinerari

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2017-2018

17 i 18 de març

18h (diumenge 12h)

Sala OM

12€ adults, 8€ menors 14 anys

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x