13 de gener de 2011

IDN: PostTheater (Nueva York, Berlín, Tokio) + Alicia Soto – Hojarasca (Valladolid) skinSITEs XIII

Compartir

L’ESPECTACLE

SkinSITEs és una sèrie de performances multimèdia site-specific en les quals es reflecteix les ganes de viure. Sota la direcció artística de Hiroko Tanahashi de post theater [new york / berlin / tokio], cada versió de la peça es recrea després d’investigar un lloc arquitectònic, històric i social específic. El públic s’enfronta a descobrir el que està passant i el que és real a través de la desaparició de la posada en escena, reduint i deconstruint la percepció mitjançant la intervenció dels mitjans tecnològics.

skinSITEs s’ha presentat en més de dotze ciutats d’Europa i Àsia. En aquesta nova versió, la XIII, compta amb la col·laboració d’Alicia Soto-Hojarasca.

LA COMPANYA

Sobre Hiroko Tanahashi & post theater [new york / berlin / tokio]
Nascuda a Japó, Hiroko Tanahashi va estudiar dirección de cinema a la Universitat de Nova York (BFA) i media art al Parsons School of Design (MFA). Des de 2002 és la co-directora artística de post theater [new york / berlin / tokyo], establerta principalment a Berlín. La companyia combina la dansa i el teatre amb les noves tecnologies, havent presentat les seves peces en més de vint països. Hiroko ha rebut nombrosos premis i residències a Europa i Àsia, i és membre de la Akademie Schloss Solitude de Stuttgart, Alemanya.

Sobre Alicia Soto – Hojarasca
Alicia Soto, nascuda a Burgos, és directora de la companyia “Alicia Soto-Hojarasca” des de l’any 2000, on comença a desenvolupar una creació contemporània basada en la innovación i la trobada entre la dansa i el teatre, incorporant noves tecnologies artístiques com el multimèdia. Ha desenvolupat diversos tallers i participat en diverses trobades culturals i artístics com a ponent, membre de jurat, assessora artística, docent… Amb Hojarasca ha participat en festivals internacionals a Espanya i en països com Mèxic, Colòmbia, Japó, França, Alemanya, Portugal…

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2010-2011

13 de gener de 2011

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x