16 i 17 d’octubre

MAGUY MARIN amb David Mambouche i Benjamin Lebreton Singspiele

Compra la teva entrada

Compartir

Aquest treball està inspirat en una cita de Robert Antelme sobre la necessitat de tot ésser humà de ser reconegut. Un home sol a escena mostra els rostres de diferents persones en un intent d’apropar-s’hi, uns rostres amb una història particular. Maguy Marin ens ofereix una bonica reflexió sobre la condició humana i les fronteres entre un mateix i els altres.

Maguy Marin és una de les coreògrafes franceses amb una trajectòria més rellevant, amb més de 40 obres. La seva companyia, creada l’any 1978, es va constituir com a Centre Coreogràfic de Créteil el 1990. L’any 1998 es va traslladar amb el seu grup i es va transformar en l’actual Centre Coreogràfic Nacional de Rillieux-la-Pape, on va fer una intensa tasca social apropant la dansa a col·lectius desfavorits. Posteriorment, la companyia es va instal·lar a Sainte-Foy-lès-Lyon, on va posar en marxa un nou projecte: Ramdam, un centre d’art.

A partir de la creació més reconeguda de Marin, May B, David Mambouch va realitzar el documental L’Urgence d’agir (2008)que ens descobreix la personalitat creativa de la coreògrafa. El Mercat de les Flors ha organitzat una projecció d’aquest film, el divendres 16 d’octubre, a les 18h (+info).

Concepte Maguy Marin / Intèrpret David Mambouch / Escenografia Benjamin Lebreton
Coproducció Théâtre Garonne (Tolosa de Llenguadoc), Daejeon Arts Center (Daejeon, Corea), Latitudes prod (Lille), Marseille Objectif danse, Compagnie Maguy Marin (Tolosa de Llenguadoc), Ad Hoc (Lió) i extrapole (París) / Agraïments Mix’Art Myrys i L’Usine i Tournefeuille (Tolosa de Llenguadoc)

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x