25 de març de 2011

LP’11 Sin título, en colores

Compartir

L’ESPECTACLE

“‘Sense títol’ et fa pensar sense text. M’interessa que no hi hagi un suport en alguna cosa codificada com el llenguatge textual i centrar-me en el llenguatge del cos, de la seva activitat i de la imatge.

Sin título, en colores és una peça que segueix com a patró la idea de continuïtat jeroglífica. No té, per tant, un ordre narratiu i la distància entre els diferents esdeveniments que la componen és premeditada, per aconseguir que els esdeveniments siguin vitals per produir l’estat necessari cap al següent esdeveniment o acció. La peça està basada en la recerca d’un tercer: persona o element, amb l’objectiu de fugir d’una lectura binària i bidimensional de les coses, de la realitat.”

Ion Munduate

Sin título, en colores és la trobada d’un trio format per un coreògraf, un pianista i un aizkolari.

FITXA ARTÍSTICA

Amb Iñar Sastre, Joseba Otaegi, Ion Munduate
Música J. S. Bach i popular
Assistència artística Blanca Calvo

Coproducció Departament de Cultura del Govern Basc, Associació Entrecuerpos-Mugatxoan i Arteleku (Gipuzkoako Foru Aldundia)
Amb la col·laboració Gipuzkoako Dantzagunea-Arteleku i el festival BAD de Bilbao

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2010-2011

25 de març de 2011

Tarifa E. De 5 a 10€

Més informació

http://www.mugatxoan.org

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x