• Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

MAUD LE PLADEC

Silent Legacy, feat. Jr Maddripp

16 i 17 de març
Popup - Més informació
ESPECTACLE PASSAT

Espectacle inclòs dins del festival Dansa Metropolitana

Creat al Festival d’Avinyó, la coreògrafa Maud Le Pladec proposa en aquest treball un duet singular conformat per dos solos, un d’ells a càrrec de la nena de 10 anys Adeline Kerry Cruz, un prodigi del Krump (estil de dansa sorgit als guetos de Los Ángeles per alliberar la frustració i la ràbia d’una forma no violenta). L’altre solo és interpretat per la ballarina de dansa contemporània Audrey Merilus. A Silent Legacy, la creadora continua explorant la sociologia del gènere, el patrimoni i la cultura de la dansa, posant l’accent en el patrimoni i la transmissió cultural.

Formada al Centre Coreogràfic Nacional de Montpeller, Maud Le Pladec ha treballat amb diversos coreògrafs com Georges Appaix, Emmanuelle Vo-Dinh, Loïc Touzé, Mathilde Monnier, Herman Diephuis, Mette Ingvartsen i Boris Charmatz. A partir de 2010 ha creat nombroses peces, per les quals ha rebut diverses distincions, i ha treballat amb grups musicals com Ictus; també ha col·laborat en òperes. El gener del 2017 va succeir Josef Nadj en la direcció del Centre Coreogràfic Nacional d’Orleans. Maud Le Pladec ha estat artista associada de La Briqueterie a la Vall del Marne i continua ballant les peces de Boris Charmatz (Levée des conflits, Enfant, Manger, 10000 gestes, Infini).

A finals de gener de 2024, Maud Le Pladec ha estat nomenada a la direcció del prestigiós Centre Coreogràfic Nacional – Ballet de Lorraine, a Nancy i és la responsable de la dansa i la coreografia de les quatre cerimònies dels Jocs Olímpics de París 2024.

Concepció, direcció artística i coreografia Maud Le Pladec feat. Jr Maddripp / Solo Adeline Kerry Cruz Maud Le Pladec i Jr Maddripp. Solo Audrey Merilus Maud Le Pladec i Audrey Merilus / Assistent a la coreografia Régis Badel / Música composició, arranjaments, interpretació i producció Chloé Thévenin / Treball vocal Dalila Khatir / Assistent a la dramatúrgia musical Pere Jou / Ballarines Adeline Kerry Cruz i Audrey Merilus + Jr. Maddripp / Disseny vestuari Christelle Kocher – KOCHÉ / Assistent vestuari Marion Réginer / Il·luminaciói disseny escenografia Éric Soyer / General Manager Mélissandre Halbert / Cap il·luminació Nicolas Marc / Cap so Justine Pommereau / Producció i devenvolupament A Propic – Line Rousseau, Marion Gauvent i Lara van Lookeren
Producció Centre chorégraphique d’Orléans / Coproducció Festival d’Avignon Par.BL.eux, centre culturel canadien à Montréal (Québec); Chaillot – Théâtre national de la Danse / Amb el suport  Dance Reflections by Van Cleef & Arpels; Le Carreau Scène nationale de Forbach et de l’Est mosellan; La Comédie de Clermont-Ferrand scène nationale; Scène nationale d’Orléans; Les Halles de Schaerbeek Bruxelles (Bèlgica); Fontenay en Scènes – Ville de Fontenay-sous-Bois; Le Gymnase, CDCN Roubaix / Residències de creació Centre chorégraphique nationa d’Orléans; Théâtre d’Orléans en col·laboració amb la Scène nationale d’Orléans; Par.BL.eux, Centre culturel canadien à Montréal (Quebec)
El Centre chorégraphique national d’Orléans rep el suport del Ministère de la Culture — D.R.A.C Centre-Val de Loire, the Ville d’Orléans, the Région Centre-Val de Loire, el Conseil Départemental du Loiret. Amb l’ajuda Institut français — Ministère des affaires étrangères per a les gires internacionals