del 23 al 25 de juliol

Projecte NISU Shell. GREC’14

compra entrada

Compartir

Paraula i imatge es combinen en una dramatúrgia potent que ens parla del món contemporani utilitzant una narrativa fragmentada i repetitiva. El premi Adrià Gual de de l’Institut del Teatre 2013 porta el mite de Sísif a l’àrea de descans d’una autopista.

La vida us passarà davant els ulls si us asseieu al banc d’una àrea de descans. O, si més no, fragments de vides que possiblement es repetiran una vegada i una altra en una mena de suplici mític que, de vegades, ni tan sols no sereu capaços de percebre. Perquè les vides, les passions o els sentiments semblen personals i exclusius, però potser no són res més que repeticions o noves versions de vides, passions o sentiments que algú ja ha viscut o experimentat anteriorment i que es repeteixen un cop i un altre fins a l’infinit.  A Shell, aquestes repeticions tenen com a escenari el que l’antropòleg francès Marc Augé definia com a “no lloc”, un d’aquells espais sense importància per si mateixos que es defineixen només per l’ús que se’n fa. Per exemple, l’habitació d’un hotel o l’àrea de descans d’una autopista, que pot esdevenir perfectament un infern contemporani on uns personatges que han perdut la identitat estan condemnats a repetir fragments de vides.

Una coproducció del Grec 2014 Festival de Barcelona i Projecte NISU.
Amb la col·laboració de Fabra i Coats – Fàbrica de creació.
Premi Adrià Gual de l’Institut del Teatre 2013

Concepte i dramatúrgia Albert Boronat, Nicolas Chevallier
Direcció Albert Boronat, Nicolas Chevallier
Intèrprets Albert Pérez Hidalgo, David Menéndez, Guillem Gefaell, Mònica Almirall, Nicolás Carbajal, Sergi Torrecilla, Xavier Torra

Fitxa completa

Escenografia i vestuari Margherita Mantovani
Disseny d’il·luminació Quico Gutiérrez
Disseny de so / concepció sonora Lucas Vallejo
Disseny de vídeo Alfonso Ferri
Producció Vanessa Tedejo Farré
Gestió Vanessa Tedejo Farré
Ajudant de producció Oscar Palenque

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2013-2014

del 23 al 25 de juliol

20 h

Sala PB

18 €

Durada: 70 minuts

Més informació

GREC 2014

 

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x