25, 26, 27 i 28 de maig de 2006

RUI HORTA Set Up

Compartir

L’ESPECTACLE

Set up és part d’una recerca sobre la percepció a l’espai teatral, un espai on text i context es fusionen en una xarxa de mecanismes que subvertiran la relació amb l’espectador. Aquesta recerca es basa en el mateix punt de partida, però ara es concentra en detalls que abans restaven oblidats, en un univers espacial intrigant en què el tema principal és la comunicació i la intimitat.

LA FITXA ARTISTICA

Concepte i disseny de llums Rui Horta
Coreografia i text en col·laboració amb els ballarins
Ballarins Anton Skrzypiciel, Nicola Carofiglio, Bruno Heynderickx
Música Tiago Cerqueira

 

Coproducció Ministério Da Cultura, Instituto Das Artes; O Espaço do Tempo; Festival Temps d’Images; TRAFO House of Contemporary Arts; Centro Cultural de Belém; Tanzhaus NRW; Festival Danse à Aix; Faro Capital de Cultura; Chateau Rouge; Annemasse; Reggio Parma Festival / Reggio Emilia Danza (IT)

 

Amb el suport Câmara Municipal de Montemor-o-Novo, Instituto Camoes, Gulbenkian Foundation

Câmara Municipal de Montemor-o-Novo, Instituto Camoes, Gulbenkian Foundation

LA COMPANYIA

Aquesta investigació sobre l’espai és una constant en el treball del coreògraf portuguès Rui Horta. Format a Portugal i a Nova York, la seva trajectòria està farcida de premis i guardons. A més a més de ser creador de nombrosos espectacles, ha dirigit obres per companyies com el Grand Théâtre de Genève, Theater am Gärtnerplatz, Opera Dortmund, The Icelandic Ballet, Stadttheater Giessen, Landestheater Linz i Nederlands Dans Theater II, Opera de Marseille, entre d’altres.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2005-2006

25, 26, 27 i 28 de maig de 2006

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x