Del 26 al 29 d’abril

GN|MC GUY NADER | MARIA CAMPOS Set of Sets

Compra entrada

Compartir

La nova creació de la companyia recrea la repetició i el ritme en el moviment d’uns cossos que incessantment desafien la gravetat, com una metàfora de la naturalesa repetitiva de la mateixa existència i la idea de la persistència. Set of Sets és un viatge de cooperació conjunta, de precisió i de rigor que du la nostra atenció cap a la percepció de l’infinit, el temps i la memòria creant un laberint sense fi de cossos en acció.

GN|MC Guy Nader | Maria Campos col·laboren junts des de 2006. El seu treball ha estat presentat a diferents festivals i teatres internacionals i nacionals, a països com a França, Bèlgica, Holanda, Líban, India i Corea del Sud, entre d’altres. GN|MC han estat convidats a crear per a diverses companyies europees com EnKnapGroup a Eslovènia i Tanzmainz a Alemanya.

Guy Nader, artista libanès resident a Barcelona, va estudiar art dramàtic a l’Institut Nacional de Belles Arts de la Universitat Libanesa a Beirut. És guardonat amb la beca danceWEB Europe al 2012 i rep el primer premi al Festival Internacional Masdanza pel seu solo Where The Things Hide. És artista resident a La Caldera, Barcelona. Maria Campos es va formar a SEAD, Àustria i es va llicenciar per l’Escola Superior d’Arts d’Amsterdam (MTD) el 2003. Ha treballat amb Meekers, Protein Dance, Sol Picó i Àngels Margarit / Cia. Mudances, entre d’altres.

Idea – concepte GN|MC Guy Nader | Maria Campos / Direcció Guy Nader / Creació i interpretació Maria Campos, Guy Nader, Roser Tutusaus, Lisard Tranis, Clementine Telesfort, Csaba Varga, Tom Weksler / Música Miguel Marin / Disseny llums Yaron Abulafia / Direcció tècnica Albert Glas / Disseny espai GN|MC, Yaron Abulafia / Vestuari Anna Ribera / Assistència assajos Tanja Skok / Foto Alfred Mauve
Producció Raqscene, Elclimamola / Coproducció Mercat de les Flors, Festival Sismògraf, Julidans Festival / Amb el suport Graner – fàbrica de creació / Amb la col·laboració La Caldera, Les Brigittines – Centre d’Art contemporain du Mouvement de la Ville de Bruxelles

#GuyNader #MariaCampos #SetOfSets

Dissabte, Una Hora Abans de la funció, sessió d’introducció a l’espectacle

 

Fitxa completa

Disseny llums Yaron Abulafia / Vestuari Anna Ribera / Foto Alfred Mauve

Actualitat

Itinerari

Informació pràctica

Temporada: 2017-2018

Del 26 al 29 d’abril

20h (dg 18h)

Sala MAC

16€

Durada: 60 minuts

Més informació

web de la cia

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x