• Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

Sessió doble: ‘Hito’, d’Akira Yoshida i Chey Jurado + ‘Afrikan Party’, d’Oulouy

Dissabte 16 de desembre
Popup - Descomptes

A les 18.30 h:

Hito, d’Akira Yoshida i Chey Jurado: en la recerca d’allò simple és on es troba allò complex. Hito mostra la mera existència de dos amics buscant quelcom tan simple com el fet de viure i com aquest viure els nodreix de proximitat i suport i alhora els allunya. Bevent de la cultura Hip Hop, la dansa contemporània i la teatralitat, Chey Jurado i Akira Yoshida sincronitzen els seus moviments en escena per a recórrer camins, perdent-se i trobant noves direccions a l’horitzó.

Direcció Akira Yoshida & Chey Jurado / Interpretació Akira Yoshida & Chey Jurado / Il·luminació Grace Morales / Dramatúrgia Akira Yoshida & Chey Jurado / Mirada externa Los Informalls – Luis García (Fruta), Pere Joseph (Pera) 
Coproducció Quétalestas, Kulturschiene, Teatro Pérez Galdós / Residències Centro Huarte, Teatro Pérez Galdós

A les 19.45 h:

Afrikan Party, una creació d’Oulouy interpretat per Supa Rich Kids. Una  narració de la història d’un nen nascut el 2090 als Estats Units d’Afrika, un viatge pels milers de tradicions, rituals i cultures que el connecten al passat, present i futur. Un recorregut per cada fita vital, a través de la dansa, la música i la moda. Una oda a la vida, una declaració del que podem assolir quan estem en unió. Una finestra a un camp infinit de possibilitats per a les noves generacions. Aquesta proposta és una col·laboració entre Africa Moment i el HOP Festival.
Oulouy és un dels artistes clau al panorama internacional actual de danses urbanes. Nascut a Costa d’Ivori i establert a Barcelona durant les darreres dècades, Oulouy compagina la seva faceta de ballarí, coreògraf i director artístic, amb la seva activitat educativa, impartint masterclasses per tot el món. El 2022, Oulouy rep una nominació als XXIV Premis de la Crítica Catalana d’Arts Escèniques i una altra pels Premis Dansacat a la categoria de millor ballarí de l’any. Fundador i comissari del Festival Internacional OYOFE dedicat a les danses urbanes.

Direcció Oulouy / Codirecció Yemi Osokoya / Coreografia Supa Rich Kids: Oulouy, Yemi Osokoya, Ordinateur & Ambrose Tjark / Disseny vestuari Ambrose Tjark / Música DJ Kamol, Julien Roolib, Julian Nichols aka Asap Ju, Alieu Saho, amb l’ajuda de Namu Serpentard / Disseny llums Manuel Ordenavia
Producció Africa Moment / Coproducció Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Ajuntament de Terrassa -Terrassa Arts Escèniques / Distribució nacional i internacional Africa Moment

Amb la col·laboració