• Facebook
 • Twitter
 • Instagram
 • Youtube

AIMAR PÉREZ GALÍ / GARY STEVENS

Sessió 6 SECCIÓ IRREGULAR: ‘Delta’ / ‘Not Tony’

8 de maig
ESPECTACLE PASSAT
 • Temporada

  2012-2013

 • Tarifa

  12€

 • Horari

  20:30h

ATENCIÓ: NOMÉS QUEDEN ENTRADES DISPONIBLES PER LA PEÇA DE L’AIMAR PÉREZ GALÍ

AIMAR PÉREZ GALÍ presenta Delta

Hora: 20.30h
Durada:
25′


¿En què creure quan disposes de tot l’aparell crític per desmontar qualsevol teoria, creença o moviment? Una declaració d’intencions a nivell experiencial, on es qüestiona el paradigma capitalista de provocar la constant sorpresa amb allò nou, apostant per la revisió de procediments aparantment ja esgotats, jugant a preguntar‐se: què passaria si ara crec en això?
Aquesta partitura coreogràfica segueix l’estela de creadors minimalistes dels anys 70 com Lucinda Childs. Mitjançant càlculs geomètrics i matemàtics es juga amb l’expectativa i s’estableix un ritual que evoca allò sublim. Una estructura hermètica repetitiva que busca un estat sostingut i abstracte dintre d’una construcció còsmica.

Biografia

Aimar Pérez Galí treballa en el camp de les arts escèniques i performàtiques. Format com a intèrpret de dansa contemporània a l’Escola Superior d’Art d’Amsterdam, actualment està cursant el Programa d’Estudis Independents del MACBA. Treballa internacionalment amb Xavier Le Roy i Nicole Beutler alhora que desenvolupa la seva pròpia obra i és responsable d’Espacio Práctico

Fitxa artística

Concepte i direcció Aimar Pérez Galí
Creació i interpretació Clara Tena, Carme Torrent, Aimar Pérez Galí
Composició musical Sara Fontán
Músics col·laboradors Dani Vega (assistència tècnica i personal), Björt Runarsdottir (cello), Edi Pou (percussió), Lucrecia Dalt i Marc Abad (post-producció)
Disseny de llums Akim Hassani (Kunstcentrum BUDA)
Vestuari Jorge Dutor
Perruqueria i maquillatge Paco Garrigues
Assistent de moviment Laura Alcalà
Tècnic Israel Quintero
Producció www.lafalla.net

Una co-­producció de Kunstcentrum BUDA (Kortrijk, Bèlgica) i el Mercat de les Flors (Barcelona). Amb el suport de l’Institut Ramon Llull, Fàbrica de Creació Fabra&Coats i Graner

Gràcies  a Lucinda Childs, Ty Boomershine, Quim Pujol, La Porta, Jorge Pérez, Ramón Espelt, Marc Vives, Javier Vaquero, Ben Evans, Dani Medina i Luis Miguel Félix

GARY STEVENS presenta Not Tony

Hora: 21 h
Durada: 30 minuts

Not Tony és com una comèdia de transformisme on determinats objectes (un barret, una barba, una perruca o unes ulleres) representen diferents membres d’una família.

Tots parlen amb la mateixa veu mentre esdevé un ambigu conflicte entre l’interior i l’exterior. Una identitat desconeguda i sense nom emergeix a l’espai que deixen lliure els altres personatges. Aquesta entitat estranya és un residu que només es pot definir com al que els altres no són.

Biografia

Com artista visual, Gary Stevens ha creat treballs en viu, accions basades en textos i vídeo instal·lacions. El treball és senzill, desafiant, rigorós i divertit, posant èmfasi en les estructures conceptuals que subverteixen el cos del performer. Des de 1984 ha treballat amb diferents artistes visuals, actors, ballarins i performers de diferents trajectòries. El seu treball s’ha exposat a nivell internacional a galeries, teatres, festivals i espais públics.

Fitxa artística

Interpretat per Gary Stevens i Joaquim Pujol

Producció Nicky Childs, Artsadmin London  www.artsadmin.co.uk

Not Tony va comptar originàriament amb el suport de live art, London www.homeliveart.com