• Facebook
 • Twitter
 • Instagram
 • Youtube

NORBERTO LLOPIS Y BLACK TULIP

Sessió 3 SECCIÓ IRREGULAR: ‘Stuff’ / ‘Sesión de relajación’

18 de desembre
ESPECTACLE PASSAT
 • Temporada

  2013-2014

 • Tarifa

  12€

 • Horari

  20:30h

 • Espai

Stuff, de NORBERTO LLOPIS

Stuff explora les distàncies entre l’objecte i el subjecte. Més enllà de la comprensió purament simbòlica dels objectes, volem explorar l’absurditat de preocupar-se pels objectes, l’absurditat de sentir-se traspassat pels objectes, l’absurditat de ser un objecte, l’absurditat d’establir connexions entre objectes o entre persones i objectes.

Nascut a València i resident a Holanda, Norberto Llopis és llicenciat en dansa i coreografia i amplia estudis a DasArts d’Amsterdam; actualment estudia filosofia a la UNED. Ha treballat en diversos projectes a Barcelona, Brussel·les i Holand, i ha participat en diferents processos creatius amb artistes com ara Carolien Hermans, Paz Rojo, Diego Gil, Jefta Van Dinther i Nada Gambier, entre d’altres.

Concepte i coreografia Norberto Llopis Segarra
Amb la col·laboració en la interpretació, la creació i el concepte de Jaime Llopis Segarra, Mari Matre Larsen
Disseny del llibre i el flyer Celine Wouters
Fotografia Nellie de Boer
Fotografia per al llibre Kyle Tryhorn

Producció Het Veem Theater
Coproducció workspacebrussels
Amb el suport WP ZIMMER d’Anvers

Sesión de relajación, de BLACK TULIP

Aquesta proposta presentada sota el paraigües de Black Tulip ens planteja un seguit d’exercicis de relaxació que evoquen, des de l’excés i l’absurd, la idea de l’individu com a mònada o les imatges arquetípiques de la natura desproveïda de signes culturals.

Black Tulip consisteix en un paraigües que acull, de forma temporal, a un artista o grup d’artistes sota una posició anònima. El concepte de Black Tulip s’ha desenvolupat en contextos com Centro Cultural Sao Paulo, The Office a Berlín, Galeria SIS a Sabadell, Inéditos a Madrid, Festival SOS a Múrcia, al programa de performance del MACBA, a Halfhouse o a Indisciplines al Mercat de les Flors de Barcelona la passada temporada.