26 i 27 de febrer

We love Radio Sessió 3 SECCIÓ IRREGULAR

Compartir

Visita-ho a la Fundació Tàpies

AQUESTA SESSIÓ TINDRÀ LLOC A LA FUNDACIÓ ANTONI TÀPIES

En anglès sense traducció

We Love Radio

Com a ressonància a l’exposició “Intèrval. Accions sonores”, la Secció Irregular presenta en col·laboració amb la Fundació Antoni Tàpies i BUDA (Kortrijk) We Love Radio, una selecció d’obres d’art sonor realitzades per artistes que provenen de l’àmbit de les pràctiques escèniques experimentals.

En un món massivament dominat per les imatges, sembla que els artistes estiguin parant més i més atenció al so i, per extensió, a la ràdio. Per a molts creadors d’art contemporani la ràdio no és només una antiga i bona eina de comunicació, sinó que té un extens camp de possibilitats molt interessants: el temps de desconnexió i l’espai, la veu i el cos, estimula la imaginació dels qui escolten i els converteix en “espectadors actius” d’un espectacle imaginari, cadascú creant les seves pròpies imatges per als sons que escolten.

Per a la totalitat d’aquest festival un grup d’artistes multidisciplinars de tota Europa estaran explorant durant 2 dies les relacions entre la ràdio i diversos inesperats formats.

Casualment, la ràdio és també el mitjà discursiu “per excel·lència”. Així que prenem aquesta oportunitat i demanem als artistes que comparteixin en les ones de la ràdio les seves fonts d’inspiració d’àudio més importants.

Per assistir als pogrames de radio com a públic CONSULTA TOTA LA PROGRAMACIÓ AQUÍ.

Des de Teatron es retransmetran les emissions d’Emisiones Cacatua els dies 26, 27 y 28 de febrer

 

 

Amb els projectes de Antonia Baehr, Myriam Van Imschoot, Mette Edvardsen, Arantxa Martinez, ….

En col·laboració Fundació Antoni Tàpies, BUDA (Kortrijk), RITS, School of Arts (afdeeling radio), Radio QUINDO & Conservatorium Gent, MDT (Stockholm) and WUK (Vienna)

 


Com arribar a la Fundació Antoni Tàpies: Aragó 255, Barcelona. Metro: Passeig de Gràcia (L3, L4). Bus: 7, 16, 17, 20, 22, 24, 28, 39, 43, 44, 45, 47, 63, 67, 68, 544 i Tomb Bus

 

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2014-2015

26 i 27 de febrer

Dijous de 17h a 21h / Divendres de 17h a 22h

Fundació Tàpies

Gratuït

Més informació

Exposició Interval. Accions sonores a la Fundació Antoni Tàpies

Emisiones Cacatua s’emet cada dimarts a les 16h i cada dimecres a les 23h a tea-tron.com

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x