• Facebook
 • Twitter
 • Instagram
 • Youtube

RYAN RIVADENEYRA & CRIS BLANCO

Sessió 1 SECCIÓ IRREGULAR

10 i 11 de desembre
ESPECTACLE PASSAT
 • Temporada

  2014-2015

 • Tarifa

  12€

 • Horari

  20:30h

 • Espai

RYAN RIVADENEYRA presenta Verde chillón

Secció Irregular 2014-15 desembre

Verde Chillón és una seqüència d’històries, en aparença dispars, que s’enllacen van fins unir-se al final de la performance. A partir d’una proposta per fer una peça sobre l’obra d’un altre artista, Verde Chillón explora l’estranya relació entre dos conceptes contraris, com els oxímorons, en busca de la connexió perfecta entre objecte i subjecte. A través d’una presentació Powerpoint, l’artista mostra les seves frustracions i descobriments durant la concepció i realització del projecte. Verde Chillón fou guardonat amb el Premi Miquel Casablancas de 2013.

Ryan Rivadeneyra (Miami, 1984) viu a Barcelona des de 2009, després d’haver acabat els seus estudis a la Cooper Union de Nova York, passant per la Städelschule de Frankfurt i el San Francisco Art Institute. Ha participat en diferents exposicions col·lectives a Barcelona, inclosa FACTOTUM a la Fundació Antoni Tàpies, Esto no es una exposición, tampoco a Fabra i Coats o La Condició Narrativa, a La Capella. També ha participat als festivals Art Souterrain a Montréal (2013), The Second Act a Amsterdam (2011) o Sugary Photographs with Tricks, Poses and Effects a Amberes (2010). El 2013 va ser artista resident a Hangar i guanyador de la modalitat obra del Premi Miquel Casablancas.

Durada: 30′

CRIS BLANCO presenta El agitador Vórtex

cris-blanco

Després del flagell d’un virus assassí que assola la Terra, un dur pistoler a sou arriba a un petit poble per buscar el lloc on es creu que els hebreus varen dipositar els manaments que Deu havia atorgat a Moisés. Durant la seva recerca salvarà la vida de la jove ninja Kein la mare de la qual insta a casar-se amb Rolando, un ric joier enamorat d’ella tot i saber que espera un fill d’un altre home. Després d’interminables anys de guerra civil els monjos abandonen las muntanyes provocant el caos i la fúria en el regne de Lancet. Començarà llavors la lluita de tots per complir el seu somni: fer el número final a Broadway. Par a això comptaran amb l’ajut d’una excèntrica mèdium que farà servir els seus poders per salvar l’avió del president de l’atac dels nazis. Però aquesta missió no serà gens fàcil.

Cris Blanco desenvolupa projectes escènics des de 2003 i treballa en performance, música, teatre i cinema; la barreja de gèneres escènics, els trucs a la vista, canviar el significat de signes i objectes, la ciència i la ficció tenen a veure amb el seu treball. Toca en las bandes de música The Elements i CALOR i pertany al col·lectiu ANTES.

Durada: 45′ aprox.

Un projecte de Cris Blanco
Assistència artística i tècnica Anto Rodríguez, Óscar Bueno
Música Cris Blanco, Oscar Bueno
Realització vídeos Oscar Bueno, Cris Blanco
Il·luminació Jorge Dutor, Ignasi Solé
Atrezzo i vestuari Anto Rodríguez, Oscar Bueno i la col·laboració de Jorge Dutor i Elena Nogueira
Disseny cartell Roger Adam, Momo Hagerman
Aportacions agitades Rubén Ramos, Javi Álvarez, Aimar Pérez Galí

Producció Cris Blanco i ANTES
Coproducció Fuga.es, TNT-Terrassa Noves Tendències escèniques/CAET, Mercat de les Flors/El Graner, La Casa Encendida y BUDA Arts Center, Kortijk
Suports Artistes en residència de CA2M i La Casa Encendida, Hangar.org, Apuntes en sucio de Teatro Pradillo i Espacio práctico.
Gràcies a Rubén Ramos, Jorge Dutor, Javi Álvarez, Aimar Pérez Galí, Cube.bz, El Conde de Torrefiel, Itxaso Corral, Miguel Magdalena, Benoit Pabis, Quim Bigas, Roger Adam, Oriol Ibañez, María Vera, la gent d’ANTES, Espai NyamNyam, Elena Carmona, Cristina Alonso, Gemma Ramos i tots aquells que m’han recolzat durant el procés
Gràcies molt especials a Sergi Fäustino