Del 14 al 16 i del 20 al 23 de març de 2012

Imaginart Sensacional (funcions escolars)

Compartir

L’infant que dansa en el primer moviment que respira

L’ESPECTACLE

Edat recomanada: dels 18 mesos als 3 anys

Sensacional és un espectacle pensat per als més petits, nens i nenes de 18 mesos a 3 anys. Un espai de sensacions audiovisuals on els infants es troben amb una gran pantalla on es projecten imatges en alta resolució que omplen tot l’espai i els cossos dels participants. Els nens i les nenes es deixen emportar per la força de les imatges, pel joc que aquestes provoquen i per la suggerent banda sonora, que els transporta a experimentar, a través del joc, a un món de sons i colors.

FITXA ARTÍSTICA

Idea i direcció Eulàlia RiberaJordi Colominas
Realització i grafisme audiovisual Carles Porta
Animació Romina LeonCarles Porta
Composicions musicals i ambients sonors Josep Maria Baldomà

Producció Imaginart

LA COMPANYIA

Imaginart, formada per Eulàlia Ribera i Jordi Colominas, és una empresa que crea, produeix i distribueix espectacles per a tots els públics, principalment l’infantil, amb l’objectiu de despertar la curiositat, l’imaginari, d’explorar els límits i buscar l’aventura. Ribera és, a més a més, directora de La Sala a Sabadell i responsable de la programació infantil del Teatre Lliure; Colominas va ser director de la Fira de Tàrrega de 2007 a 2010.

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2011-2012

Del 14 al 16 i del 20 al 23 de març de 2012

10.30h / 11h / 11.30h / 12h

Sala PB

5€ alumne (mestres gratuït)

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x