Del 18 al 21 de març

MARINA MASCARELL AMB SKÅNES DANSTEATER Second Landscape

Compra la teva entrada

Compartir

Second Landscape és la tercera part d’una trilogia que Marina Mascarell dedica a la performativitat. Precedida per A hefty flood (per al Nederlands Dans Theater) i Valley (per a GöteborgOperans Danskompani), aquesta peça explora com les imatges ens influeixen, ens sedueixen, ens desitgen i modelen la percepció que tenim de la realitat, en un món on el fetitxisme de la imatge i la idolatria són pilars del nostre comportament. Mascarell proposa repensar la nostra relació amb les imatges com a manera d’expressió dominant i parlar de la immaterialitat d’aquest nou món a través del cos i la dansa.

La coreògrafa espanyola-neerlandesa Marina Mascarell trasllada a la dansa el seu compromís amb la societat d’una manera poètica. El 2015 va ser guardonada amb el prestigiós Premi de Dansa del BNG Bank, un reconeixement al seu gran talent i projecció. Mascarell, que des de l’any 2012 treballa com a coreògrafa independent, ha creat peces per a grans companyies com ara Nederlands Dans Theater de l’Haia, Göteborgs Operans Danskompani, Lyon Opera Ballet, Skånes Dansteater de Malmö i Dance Forum Taipei, entre d’altres. La seva obra aborda el món en què vivim, les decisions que prenem i les seves conseqüències, i va molt més enllà de la simple forma o de l’estètica pura.

Direcció Marina Mascarell / Coreografia Marina Mascarell i ballarins de Skånes Dansteater / Assistent coreografia Nina Botkayn / Ballarins Skånes Dansteater / Dramatúrgia Riikka Laakso / Videocreació Francesc Isern / Escenografia Ludmila Rodrigues / Música Yamila (Yamila Ríos) / Disseny il·luminació Mårten K. Axelsson
Producció Skånes Dansteater / Coproducció Mercat de les Flors, Korzo Productions i Den Haag

Marina Mascarell és artista associada del Mercat de les Flors

Coproducció Mercat de les Flors

DRAMATÚRGIES DEL DEBAT: divendres 19 de març

UNA HORA ABANS: dissabte 20 de març

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2020-2021

Del 18 al 21 de març

a les 20 h (dg 18 h)

Sala MAC

22 €

Durada: 75 minuts

Més informació

web de la coreògrafa
web de Skanes Dansteatre
Parlem amb Marina Mascarell, al blog

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x