Del 18 al 21 de març

MARINA MASCARELL AMB SKÅNES DANSTEATER Second Landscape

Compra la teva entrada

Compartir

La devolució de les entrades adquirides amb antelació es farà en els quinze dies següents a la data de la funció suspesa. Si les entrades es van adquirir a través de la web, la devolució de l’import es farà a la targeta amb la qual es va fer el pagament.

Si les entrades van ser adquirides a la taquilla del Mercat de les Flors o a Tiquet Rambles, caldrà indicar el número de compte al qual desitgeu el retorn per transferència a publics@mercatflors.cat


Espectacle inclòs dins la Quinzena metropolitana de dansa

Second Landscape és la tercera part d’una trilogia que Marina Mascarell dedica a la performativitat. Precedida per A hefty flood (per al Nederlands Dans Theater) i Valley (per a GöteborgOperans Danskompani), aquesta peça explora com les imatges ens influeixen, ens sedueixen, ens desitgen i modelen la percepció que tenim de la realitat, en un món on el fetitxisme de la imatge i la idolatria són pilars del nostre comportament. Mascarell proposa repensar la nostra relació amb les imatges com a manera d’expressió dominant i parlar de la immaterialitat d’aquest nou món a través del cos i la dansa.

La coreògrafa espanyola-neerlandesa Marina Mascarell trasllada a la dansa el seu compromís amb la societat d’una manera poètica. El 2015 va ser guardonada amb el prestigiós Premi de Dansa del BNG Bank, un reconeixement al seu gran talent i projecció. Mascarell, que des de l’any 2012 treballa com a coreògrafa independent, ha creat peces per a grans companyies com ara Nederlands Dans Theater de l’Haia, Göteborgs Operans Danskompani, Lyon Opera Ballet, Skånes Dansteater de Malmö i Dance Forum Taipei, entre d’altres. La seva obra aborda el món en què vivim, les decisions que prenem i les seves conseqüències, i va molt més enllà de la simple forma o de l’estètica pura.

Direcció Marina Mascarell / Coreografia Marina Mascarell i ballarins de Skånes Dansteater / Assistent coreografia Nina Botkayn / Ballarins Skånes Dansteater / Dramatúrgia Riikka Laakso / Videocreació Francesc Isern / Escenografia Ludmila Rodrigues / Música Yamila (Yamila Ríos) / Disseny il·luminació Mårten K. Axelsson
Producció Skånes Dansteater / Coproducció Mercat de les Flors, Korzo Productions i Den Haag

Marina Mascarell és artista associada del Mercat de les Flors

Coproducció Mercat de les Flors

DRAMATÚRGIES DEL DEBAT: divendres 19 de març

UNA HORA ABANS: dissabte 20 de març

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2020-2021

Del 18 al 21 de març

a les 20 h (dg 18 h)

Sala MAC

22 €

Durada: 75 minuts

Més informació

web de la coreògrafa
web de Skanes Dansteatre
Parlem amb Marina Mascarell, al blog

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x