26 i 27 de febrer

SOCIETAT DOCTOR ALONSO SECCIÓ IRREGULAR – Introducció a la introducció

Compra entrades

Compartir

Filosofia i dansa

Projecte d’investigació sobre el moviment en construcció permanent a partir de dos conceptes fonamentals de la metafísica d’Aristòtil: la substància i l’accident com a formes de l’ésser. El filòsof grec afirma que tots els éssers naturals estan subjectes a constant moviment i canvi i que tot moviment requereix la presència d’una potència i un acte.

La Societat Doctor Alonso, dirigida per Tomàs Aragay (director de teatre i dramaturg) i Sofia Asencio (ballarina i coreògrafa) ha construït un llenguatge on és fonamental el concepte del desplaçament. Situar alguna cosa fora del seu lloc, àmbit o espai propi per indagar com modifica el llenguatge. Desplaçar per desvetllar, generant espais de discurs poètic que posin en qüestió l’estatus quo de la nostra comprensió de la realitat.

Direcció Tomàs Aragay
Creació i interpretació Sofia Asencio
Espai escènic i il·luminació CUBE.bz

Amb la col·laboració BUNKER, Liubjiana; L’Agora de la Danse, Montreal; Teatro Pradillo, Madrid
Amb el suport Generalitat de Catalunya, l’INAEM

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2015-2016

26 i 27 de febrer

20:30h

Sala PB

12€

Més informació

‘L’espai al voltant del punt’, per Jordi Ribot Thunnisen al blog

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x