Sebastián Cruz Sebastían Cruz en concert

Compartir

LA FITXA ARTISTICA

Sebastián Cruz pertany a l’escàs grup de cantaors que recull la tradició de la seva terra, els coneixements dels artistes i dels cantes que l’han precedit, en un indret tan ric en música com la baixa Andalusia. Gran coneixedor de tots els cantes del camp d’Huelva, guanyador de diversos concursos destacats de fandangos, Sebastián ha sabut ampliar els seus coneixements incorporant tots els cantes clàssics del flamenc de la mà de professionals com José de la Tomasa. En la seva curta però interessant carrera, ja ha col·laborat amb bona part dels artistes més representatius del panorama actual com Juan Manuel Cañizares, José Antonio Rodríguez, Esperanza Fernández i Juan José Amador i és, des de 2005, cantaor convidat del Ballet Nacional d’Espanya.

En aquesta presentació a Barcelona, Sebastián Cruz s’acompanya a la guitarra de Manolo de la Luz i a la percussió de Cepillo. Com a artistes convidats, compta amb la presència de la Choni, al ball, recent guanyadora d’un Giraldillo en la darrera Bienal de Flamenc de Sevilla, i del mestre Chano Domínguez al piano, col·laborador també en el disc del jovecantaor. Aquest espectacle forma part del cicle Flamenc Empíric

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2008-2009

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x