Del 15 al 17 d'octubre

SUSANNE LINKE Schritte Verfolgen (2007)

Compartir

L’ESPECTACLE

Coreògrafa alemanya de referència, Susanne Linke va crear l’any 1985 el solo Schritte Verfolgen (Segueix els teus passos). Més de 20 anys després, Linke ha reformulat de nou aquesta peça, reconstruint la coreografia acompanyada de tres ballarines més. Així doncs, el procés de l’evolució de la protagonista és interpretat per quatre ballarines, des de l’etapa més jove fins a la maduresa, interpretada aquesta per la pròpia Susanne Linke.

Schritte Verfolgen parla de la joventut, de la vitalitat del cos, l’anhel de la bellesa i la consciència de la realitat, la dansa i el moviment trencat. Parla del procés s’envelliment com una experiència de canvis físics, com un acte alliberador de maduresa.

FITXA ARTÍSTICA

Reconstrucció (2007) i coreografia Susanne Linke
Ballarines Susanne Linke, Armelle H. van Eecloo, Mareike Franz, Elisabetta Rosso
Disseny decoració V A Wölfl
Disseny il·luminació Johan Delaere
Vestuari Rupert Franzen (segons el vestuari de V. A. Wölfl i Susanne Linke, 1985)
Atrezzo Susanne Linke
Música Hector Berlioz, Frédéric Chopin, Ginger Baker, Edward Grieg, Gustav Mahler, sons de locomotores, música de percussió de Rwanda i Togo
Muntatge musical Dieter Behne
Escenografia Roger Irman 
Il·luminació Frank Zöllner
So Dennis Schmidt
Assistència Adriana Koczian
Coordinació gira Mark Donner
Organització gira Inge Zysk

Producció The.Lab art & media (Berlín)

Coproducció PACT Zollverein (Essen), Théâtre Le Phénix (Valencienne)
Amb el suport Kulturstiftung des Bundes (Fundació Federal per la Cultura) i Kunststiftung NRW

Reconstrucció de la producció de Susanne Linke / VA Wölfl, Schritte Verfolgen,
estrenada el 18 de setembre de 1985 en la 35a edició de la Berliner Festwoche a l’Akademie der Künste, Berlín

LA COMPANYIA

Susanne Linke és l’única estudiant de la professora Mary Wigman en actiu dalt de l’escenari i que manté viu l’esperit i la idea de Wigman de “desenvolupament de la personalitat de l’individu en el procés artístic”. Linke manté viva la tradició de la dansa expressiva alemanya. Els solos són la seva gran especialitat, si bé també ha creat nombrosos espectacles de grup; amb tots ells ha guanyat diversos premis. De 1970 a 1973 va formar part de la companyia Folkwang Tanzstudio, sota la direcció artística de Pina Bausch, moment en el qual va començar a crear les seves pròpies coreografies. Va ser a començaments dels 90 quan va fundar la seva companyia. L’any 2007, Susanne Linke va rebre el Premi Nacional Alemany de Dansa.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2009-2010

Del 15 al 17 d'octubre

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x