5 de desembre

VELARDE I CORRAL SÂLMON<. Sessió Velarde i Corral

Compartir

La sessió es presenta com una  deriva per a diversos ambients acústics i visuals. Seguint fluxes i pulsos eclèctics que inciten tant a la contemplació i a l’escolta com al ball.

Alba i Amaranta es coneixen a La Poderosa i des de llavors  col·laboren en el projecte escènic Mix-en-scene, que experimenta amb la cronologia, la superposició i versió d’estils i principis artístics, fent servir estratègies de la postproducció i l’esperit Dj.

Amaranta és coreògrafa, ballarina i membre del col·lectiu ARTAS de La Poderosa. Com a coreògrafa ha presentat el seu treball a llocs com la Secció Irregular del Mercat de las Flors, Antic Teatre, Escena Poblenou, MACBA Barcelona, Laboral Gijón, MUSAC León i Teatro Korzo, L’Haia.

Corral és coneguda per les seves actuacions audiovisuals en viu on s’integra la codificació i l’elaboració, en col·laboració amb músics, en temps real. Ha actuat amb músics de la talla de Jon Hopkins, Miguel Marín (alies Arbol), Fibla i el Síndrome de Stendhal. El treball de Corral ha estat exhibit a festivals i esdeveniments, com Future Everything, Alpha-ville Festival, Sónar, Primavera Sound i LEV.

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2015-2016

5 de desembre

23:00 h

Hall del Mercat

Gratuït

Durada: 3 hores

Més informació

+ info Alba Corral www.albagcorral.com
+ infoAmaranta www.amarantavelarde.com

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x