• Facebook
 • Twitter
 • Instagram
 • Youtube

LOSCORDEROS.SC

SÂLMON<. ULTRAinnocència

27 de novembre
ESPECTACLE PASSAT
 • Temporada

  2014-2015

 • Durada

  60'

 • Tarifa

  8€

 • Horari

  21.30h

 • Espai

A ULTRAinnocència loscorderos insisteixen en la interrelació entre text i fisicalitat sempre mantenint-se fidels a la seva empremta: cercar noves vies de narració que defugin d’un retrat previsible, consolidant l’experimentació i la recerca com a eines de treball. En aquesta ocasió l’acció pren el protagonisme sobre les imatges i el text i els sons en directe. Aquesta peça neix gràcies a la selecció de loscorderos.sc com a artistes del projecte modul-dance 2013-14 i és el resultat de la col·laboració amb diferents centres europeus.

A ULTRAinnocència, reaccionem al desconcert espiritual que ens ha tocat viure i que pel nostre ofici no sabem ignorar. Reivindicar l’acte creatiu com a bé espiritual és un dels objectius d’aquesta nova peça. Tots volem creure en alguna cosa. Crear alguna cosa. Crear alguna cosa en la que creure. Creure que podem crear alguna cosa que ens faci creure. Però no és fàcil, no és només qüestió de voluntat”.

La particular contundència de la seva implicació emocional, física i energètica és un dels signes d’identitat d’aquesta companyia extrema i alhora reflexiva. La seva primera peça, Crónica de José Agarrotado, rep el 2006 el Premi Aplaudiment Sebastià Gasch. El 2011 reben per El mal menor el guardó al millor muntatge teatral del Premi Unnim de Teatre i el Premi al millor espectacle del III CENIT – Certamen de nuevos investigadores teatrales per El cel dels tristos. El 2013 són seleccionats per formar part del projecte europeu modul-dance i l’espectacle El cel dels tristos rep el premi FAD Sebastià Gasch d’Arts Parateatrals. El seu és un teatre dirigit a l’instint.

Creació, direcció i interpretació David Climent, Pablo Molinero
Col·laboració artística Alessandro Sciarroni
Partitures físiques Juan Kruz Díaz de Garaio Esnaola, loscorderos.sc

Coproducció loscorderos.sc, Mercat de les Flors, Centre d’Arts Escèniques de Terrassa / Festival TNT
Amb la col·laboració  Arts Stations Foundation Poznan, Centro per la Scena Contemporanea de Bassano del Grappa, DeVIR-CAPa Centro de Artes Performativas do Algarve i HELLERAU – European Center for the Arts de Dresden, l’Animal a l’esquena i Ajuntament de Celrà
Amb el suport Programa de Cultura de la Unió Europea en el marc del projecte modul-dance
www.modul-dance.eu

Creat en el marc del projecte europeu modul-dance amb el suport del Programa Cultura de la UE

Logo UE

modul-dance