Roser López Espinosa - Novembre

28 i 29 de novembre

SÂLMON<. Novembre

Compra entrades

Compartir

Novembre és un terreny de joc on tres ballarins cerquen construir un paisatge en comú abans que arribi el mal temps. Novembre ens parla del grup i de la col·laboració, de l’espai propi i de l’espai compartit, del sentit de pertinença i de la imaginació. De l’animal en el cos. De la suma de forces i del joc d’estar junts. Una proposta de fisicitat forta i delicada per a un paisatge compartit.

Novembre s’estrena al Rotterdamse Schouwburg de Rotterdam (Països Baixos) en el marc del Moving Futures Festival 2015.

Roser López Espinosa és llicenciada en Dansa Contemporània per MTD – Theaterschool / Escola Superior d’Arts d’Amsterdam (Holanda). Al 2005 rep la beca danceWEB de Viena i segueix entrenaments amb l’exentrenador olímpic de gimnàstica Jaume Miró. Balla a Holanda amb la Magpie Music Dance Company de Katie Duck, Marta Reig Torres i Pere Faura. A Barcelona col·labora especialment amb Àngels Margarit / Cia Mudances (Flexelf, Kolbebasar, Capricis, Corol·la) i col·labora també amb Cesc Gelabert, Isaki Lacuesta i Iago Pericot, entre d’altres. Denvolupa en paral·lel el seu propi treball de creació amb peces com The lizard’s skin, Còncau, Miniatura, etc, que reben el reconeixement internacional amb premis al Festival Masdanza, al Certamen de Burgos-NY i al Certamen de Madrid i formen part de la gira europea Aerowaves. Al 2013 estrena Lowland en coproducció amb el Mercat de les Flors, espectacle que en l’actualitat segueix de gira internacional i que ha tingut una gran acollida a les CDC-Les Hivernales al passat Avignon Off. Al 2014 crea la peça Hand to hand per a la prestigiosa companyia holandesa Conny Janssen Danst en coproducció amb Dansateliers. El seu treball ha estat present a programacions internacionals de referència a Europa, així com a Egipte, Canadà, Argentina, Xile, Panamà i Japó.

Concepte i direcció Roser López Espinosa / Creació Sol Vázquez Nicoloff, Diego Sinniger de Salas, Roser López Espinosa / Dansa Diego Sinniger de Salas, Roser López Espinosa, Inès Massoni / Música original Ilia Mayer / Disseny il·luminació Katinka Marac / Ajundatia Raquel Klein, Laura Alcalá / Vestuari Lluna Albert / Assessorament artístic Kristin de Groot / Producció i management Dansateliers, Laura Pache, Marine Budin – Elclimamola / Coproducció Dansateliers (Rotterdam) i festival SÂLMON< (Barcelona) / Amb el suport Graner i Fundació Catalunya-La Pedrera (Barcelona) / Creat a Dansateliers (Rotterdam); Graner, La Caldera Les Corts i Area (Bcn); L’Estruch (Sabadell) i Centre Cultural Ca Ses Monges (cia Mariantònia Oliver, Mallorca) / Amb la col·laboració Programa IBERESCENA, Departament de Cultura-Generalitat de Catalunya i INAEM–Ministerio de Educación, Cultura y Deporte. Agraïments Joan Català, Alexis Eupierre, Roser Tutusaus, Alba Barral, Lautaro Reyes, Eulàlia Berguedà, Panagiota Mavridou, Varium, Andrea Quintana

Projecte premiat amb una beca Iberescena

Estrena
Estrena

Resident Graner
Resident GRANER

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

28 i 29 de novembre

dia 28 a les 21:30h, dia 29 a les 20:30h

Sala MAC - Mercat de les Flors

12 €

Durada: 50 minuts

Més informació

www.roserlopez.com

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x