28 i 29 de novembre

TAMARA CUBAS (URY) SÂLMON<. Multitud

Aconsegueix la teva entrada

Compartir

Multitud aborda performativament preguntes sobre el cos individual i el col·lectiu, concebint ambdós com a constructors culturals i espais de lluita política. Aquest projecte s’inicia a Ciutat de Mèxic el 2011 entorn el concepte de Multitud plantejat per alguns pensadors contemporanis. Aquesta noció contrària a massa, poble, analitza “la forma social” de l’home contemporani, la noció d’heterogeneïtat en el col·lectiu, l’Altretat, l’espai públic i les relacions interpersonals.

Després de creada la peça i estrenada a Mèxic gràcies al premi Iberescena, es realitza el muntatge a Montevideo com a forma de seguir investigant la temàtica. S’aplica la peça per a un elenc de més de 60 persones, presentant-se en espais urbans de la ciutat de Montevideo.

Tamara Cubas ha ballat amb el coreògraf brasiler Marcelo Evelin i Luciana Achugar, i ha realitzat audiovisuals per a Contradanza (Uruguai), Demolition Inc i The Meekers (Holanda,) entre d’altres. Els seu treball s’ha exhibit a diversos països d’Amèrica Llatina, Europa i els Estats Units. És codirectora artística del col·lectiu Perro Rabioso, des d’on ha portat endavant nombrosos projectes culturals relacionats amb la difusió, formació i producció artística com el FIVU, Festival Internacional de VideoDansa d’Uruguai i la Videoteca Montevideo. Va dissenyar i va ser la Coordinadora General entre 2006 i 2009 de PLATAFORMA, Programa d’incentiu a la producció i la innovació artística (Ministerio de Educación y Cultura, Uruguai), directora del Festival Internacional de Artes Escénicas, Setiembre Escénico 2009 (MEC), entre d’altres. Fou assessora de programació en dansa del Teatro Solís, Montevideo, 2008-2009.

Direcció Tamara Cubas / A escena artistes locals / Música Francisco Lapetina, Martín Craciun / Il·luminació Leticia Skycky, Sebastián Alies / Producció Perro Rabioso

Amb la col·laboració de

Logo MNAC

Estrena

Estrena

Diàleg amb llatinoamèrica

Diàleg amb llatinoamericà

Resident Graner
Resident GRANER

logo_iberescena

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2015-2016

28 i 29 de novembre

18 h

MNAC - Sala Oval

Gratuït

Durada: 80 minuts

Més informació

http://www.perrorabioso.com/

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x