1 i 2 de desembre

Marcela Levi i Lucía Russo SÂLMON<. Mordedores

compra entrada

Compartir

El 2014 Marcela Levi i Lucía Russo van iniciar un procés de llarga durada que requeria la participació col·laborativa de performers en una investigació sobre la violència, entesa i experimentada més enllà de les seves connotacions immediates d’anihilament, mort i destrucció. Contrariant l’imaginari (i les polítiques culturals i socials) que cerquen pacificar la violència mitjançant un dopatge, d’un buidat de l’energia -també ells, evidentment, violents– realitzats en nom d’una harmonia edificant, Levi i Russo incorporen l’energia de la violència com a disparadora d’una espiral de forces en tensió.

La coreògrafa carioca Marcela Levi i la coreògrafa argentina radicada a Río de Janeiro Lucía Russo treballen juntes des de 2010 en Improvável Produçoes. Ambdues aposten per una direcció artística com un ordre obert en el qual les diferents posicions inventives es creuen en un procés que dóna la benvinguda a les línies desviades, al dissens i a les diferències internes com la resistència crítica constructiva i no com a polaritats contradictòries i autoexcloents. El dissens com a motor de creació i pensament aquí es fa cos i acció.

Concepció i direcció artística Marcela Levi & Lucía Russo / Performance i co-creació Daniel Passi, Gabriela Cordovez, Ícaro Gaya, João Victor Cavalcante, Luan Machado, Lucía Russo, Tamires Costa / Col·laboració en el procés de creació Ana Maria Krein, Kandyê Medina, Marilena Manuel Alberto, Thiane Nascimento, Tony Hewerton / Col·laboració dramatúrgica Laura Erber / Disseny il·luminació Andrea Capella, Isadora Giuntini / Disseny so tot l’ equip / Vestuari Paula Stroher / Disseny gràfic Paula Delecave / Registre fotogràfic Paula Kossatz, Renato Mangolin

Residències artístiques Centro Coreográfico da Cidade do Rio de Janeiro, Espaço Cultural Sítio Canto da Sabia / Amb el suport Centro Coreográfico da Cidade do Rio de Janeiro, Centro de Artes da Maré, Lia Rodrigues Cia de Danças, Casa Funarte Paschoal Carlos Magno, Projeto Entre-Espaço Cultural Municipal Sérgio Porto, Festival Dois Pontos, Consulado de Argentina en Río de Janeiro / Coproducció Iberescena/Funarte, Cooperativa Disentida / Patrocini Prefeitura da Cidade do Rio de Janeiro, Secretaria Municipal de Cultura (SMC) / Producció i realització artística Improvável Produções

Aquest proyecto ha estat contemplat amb el Premi Funarte de Danza Klauss Vianna 2015

 

Web del SALMON FESTIVAL

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2016-2017

1 i 2 de desembre

19.30h

Sala PB

12 €

Més informació

Web del SALMON FESTIVAL

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x