SÂLMON< 2014 - Lipi Hernandez (El canto de los caballos)

5 de desembre

LIPI HERNÁNDEZ SÂLMON<. El canto de los caballos

Compartir

Una invitació a mirar amb les oïdes.

AQUEST ESPECTACLE TÉ LLOC AL GRANER, FÀBRICA DE CREACIÓ (c. Jane Adams, 14-16, Barcelona)

Los diez caballos és una invitació a mirar amb les oïdes. En aquesta creació els cossos de 10 dones van més enllà dels límits de la seva figura i es converteixen, a través del cant, en una vibració capaç de construir l’espai que compartim amb elles. Les veus de cadascuna d’elles s’uneixen en un cor i aconsegueixen la unitat. Los diez caballos es concep com una experiència compartida en la qual els cossos que ballen i els espectadors habiten un mateix espai travessat pel so.

Directora de Las Malqueridas, Lipi Hernández és ballarina, investigadora i docent en l’àmbit del cos i el moviment. Destacada creadora, referent de l’escena contemporània, va fundar la companyia Las Malqueridas; el 2007 transforma la companyia en plataforma d’investigació i desenvolupament I+D de nous formats artístics al voltant del llenguatge del cos i el moviment. Actualment es dedica a les pràctiques escèniques en totes les seves manifestacions, principalment l’acompanyament a artistes i projectes artístics.

Direcció Lipi Hernández
Ballarines Eulàlia Bergadà, Rut Balbís, Susana García, Virginia García, Raquel Klein, Almudena Pardo, Andrea Quintana, Lourdes Solà, Janet Novás,  Laila Tafur
Espai sonor Mercedes Peón
Acompanyament en el  procés de creació Jaime Conde Salazar, Raquel Tomàs
Amb el suport
Graner fàbrica de creació y Festival SÀLMON<
Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2014-2015

5 de desembre

20h

Graner

8€

Durada: 60' aprox

Més informació

http://granerbcn.cat/

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x