Diàriament durant el festival SÂLMON<

JORGE DUTOR, GUILLEM MONT DE PALOL, MARIA JOSÉ CIFUENTES (CH), MARCO MAZZONI (IT), LUIS ÚRCULO (MEX/ESP) SÂLMON<. HOLAQUEHACE

Compartir

HOLAQUEHACE es tracta d’una intervenció transversal del festival SALMON2015 a partir del contingut que el festival proposa i parteix de la necessitat de buscar metodologies i maneres de produir alguna cosa nova a partir de quelcom extern, aliè, que no ens pertany. Treballant sobre les peces que es presentin al festival aprofitarem la creativitat dels artistes participants per alimentar la nostra. Concebem aquest experiment com una pràctica d’”escriptura gairebé automàtica i immediata” exercitant diferents llenguatges que potser ens són aliens i acostar-nos als universos particulars de cada artista, precipitant-nos a l’espai exterior desconegut.

HOLAQUEHACE no tracta de comentar, criticar, versionar o traduir, més aviat articulem aquesta pràctica des de l’homenatge, dedicatòria, referència o comprehensió. Ens agradaria arribar a produir alguna cosa nova en relació amb l’univers performatiu comú, proper al cos, a partir d’aquestes propostes, amb llibertat absoluta quant a format, llenguatge i metodologia.

L’equip de HOLAQUEHACE és una iniciativa de Jorge Dutor i Guillem Mont de Palol i el completen:
Maria José Cifuentes (CH), teòrica xilena de la performance i directora artística de NAVE, Santiago de Xile.
Marco Mazzoni (IT), coreògraf i artista multidisciplinar italià, cofundador de Kinkaleri teatre i gestor de spazioK, Prato.
Luis Úrculo (MEX/ESP), arquitecte espanyol amb base a Mèxic DF, artista visual proper al cos i la performance i membre de l’equip organitzador del LivingroomFestival, Madrid.

HOLAQUEHACE és part del projecte duracional HACER COSAS QUE NOS PERMITAN, O NOS ABOQUEN, A HACER OTRAS COSAS

Producció Jorge Dutor, Guillem Mont de Palol
Amb el suport La Encartada, Encuentros de Moda y Tradición Contemporánea, Bilbao; CA2M, Móstoles; IC9, Encontro de Artes, Salvador de Bahía (Brasil); Oficina Cultural Oswald de Andrade, Sao Paulo (Brasil); NAVE, Santiago (Xile); Salmon, Barcelona

Podeu seguir les intervencions vinculades a través de http://www.tea-tron.com/holaquehace/blog/

Estrena

Estrena

Diàleg amb Llatinoamèrica

Diàleg amb llatinoamèrica

logo_iberescena

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x