27 de novembre

OLGA GUTIÉRREZ I RAQUEL TOMÀS (MEX / CAT) SÂLMON<. Diente de oro

Compra entrades

Compartir

El cos pot prendre decisions i de vegades, fins i tot sense prendre-les, irromp o esclata. Tot d’una, el teu estómac rebenta sobre la taula on una reunió de negocis es porta a terme, es col·loca al bell mig del que hauria de passar, o d’allò que va passar i que hem d’incorporar a les nostres vides. A Diente de oro els cossos són estómacs rebentant plans de caps fredes.

Diente de oro és una peça resultat de la investigació artística titulada Me he puesto a quemar los cuerpos a càrrec d’Olga Gutiérrez  (Mèxic), Temoc Camacho (Mèxic) i Raquel Tomàs (Espanya), els quals, després de vàries fases de treball en residències artístiques vinculades a programes de creació i festivals d’Uruguai, Mèxic i Espanya, finalitzen el seu procés al Graner i estrenant al Sâlmon< festival.

Idea original Olga Gutiérrez, Temoc Camacho, Raquel Tomàs /Direcció escènica Olga Gutiérrez, Raquel Tomàs / Moviment i coreografia Olga Gutiérrez / Dramatúrgia Raquel Tomàs, Temoc Camacho / Investigació visual Temoc Camacho / Il·uminació Daniela López / Producció Executiva Daniela López / Coproducció MÈXIC: Encuentro Internacional de Arte Escénico Contemporáneo EINCE, Centro de las Artes de San Luis Potosí (CEARTSLP) i Festival Transversales / ESPAÑA: Programa PICE de movilidad (AC/E), El Graner i SÂLMON<. URUGUAI: Programa Artistas en Residencia (PAR), Festival Internacional de Danza Contemporánea de Uruguay (FIDCU)

Estrena

Estrena

Diàleg amb llatinoamèrica

Diàleg amb llatinoamericà

Creació en xarxa

Creació en xarxa

logo_iberescena

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2015-2016

27 de novembre

20 h

Graner fàbrica de creació

8 €

Durada: 60 minuts

Més informació

www.raqueltomas.com

 

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x