5 de desembre

QUIM BIGAS SÂLMON<. Aquesta conversa/Appraisers

Compra entrada

Compartir

Aquesta proposta forma part de l’univers APPRAISERS, projecte que explora la ramificació de formats, conceptes i metodologies que apareixen al voltant de diverses converses sobre la informació i les dades en temps real en el paraigües d’una pràctica coreogràfica. Encarregada pel Graner a Quim Bigas, la conversa vol ser rellevant i aplicable a diversos camps i està preparada per a ser compartida en qualsevol moment.

En aquesta proposta la conversa s’entén com “l’acte de reunir-nos i girar plegats”. L’arrel con- implica globalitat i -versare implica girar, canviar o dóna voltes. Per tant, la conversa és un moviment que fem plegats i que aporta certs canvis a l’entorn o a nosaltres mateixos.

Quim Bigas Bassart treballa en els camps de la coreografia, la dramatúrgia i la societat de la informació. Graduat com a Major in Dance and Post-Graduate Artists in Residency a SEAD (Salzburg) i alumne convidat a l’escola de Nous desenvolupaments de la Dansa- SNDO (Amsterdam). Actualment està estudiant el Grau en Informació i Documentació a la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i el Màster en Noves Pràctiques Performatives a UNIARTS/DOCH Estocolm. Resident entre Copenhaguen i Barcelona, durant aquest últim any ha col·laborat amb Aitana Cordero Vico (To-get-her(e)) i Carme Torrent (Eclipse o la imagen siempre llega tarde); ha creat Crònica d’un espai de desgast amb el grup de joves FESTUCS i ha seguit treballant amb El Conde de Torrefiel.

Un projecte de Quim Bigas Bassart / amb l’ajuda de Raquel Tomàs / En relació amb Graner fàbrica de creació Elena Carmona i Cristina Alonso / En residència a L’Animal a l’esquena i Graner fàbrica de creació

El projecte APPRAISERS ha estat present i suportat, a través dels seus diversos formats, en espais com: DanseHallerne/Copenhagen, Graner/Barcelona, Festival SITIO/Sta Cruz de Tener­ife, Festival Inmediaciones/Pamplona, K3/Hamburg, Mostra IN SITU/Barcelona, Festival Que Puede un Cuerpo/Madrid; i ha comptat amb la contribució i la generositat d’Asher, Costas, Jeanine, Simon, Louis, Clara, Nico, Carolina, Natalia, Aimar, Sofia, Roberto, Maria, Gabi, Masu, Laida, Marina, Carme, Adàn, Helena, Laura, Cristina, Fidel, Ana, Irene, Mariana, Elisa, Oihana, Carles, Núria, Patrick, Paulina, Lucy, Pablo, Elena i Cris.

Estrena
Estrena

Resident Graner
Resident GRANER

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2015-2016

5 de desembre

12 h (vermut) i 16 h (berenar) - Aforament reduït

Punt de trobada: porta del Col·legi Francesc Macià (Plaça d'Espanya, 2 i 3)

8€

Durada: 90 minuts aprox

Més informació

www.quimbigas.com

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x