26 de novembre

SÂLMON<. A posto

Compra entrades

Compartir

Tres dones exploren el trencaclosques en què s’han convertit els seus records i les seves fantasies, buscant un rumb improbable per a les seves vides. Mirant enrere, fent servir accessoris descabellats, cossos delirants, pistes falses, el seu simulacre les abocarà a un desastre cruel i ocurrent.

«En aquesta ocasió intento explorar la construcció dramàtica, sense al·ludir necessàriament a una narració, sinó a un drama que neix de l’acció i de la presència dels cossos. Intento centrar-me en el límit entre la construcció d’una acció, el joc de la ficció i la veritable certesa de la presència.»

L’obra de la ballarina i coreògrafa Ambra Senatore canalitza la dansa, el teatre i les arts visuals, centrant-se en la línia entre ficció i realitat, en allò que forma part de la direcció i en el que en queda fora. Amb imatges que transmeten una alegre ironia i un xic de bogeria, treballant amb filigranes i pinzellades delicades, Ambra Senatore fa servir l’humor intel·ligent, ocurrent i distanciat en la seva anàlisi.

Treballa específicament amb la dinàmica del moviment de la dansa, amb elements teatrals, accions i gestos de la vida quotidiana, mentre que alhora explora la construcció de la dramatúrgia a través de l’acció i la presència corporal.

Coreografia Ambra Senatore / En col·laboració amb Caterina Basso i Claudia Catarzi / Il·luminació Fausto Bonvini / Disseny so Gregorio Caporale / Música Brian Bellott, Gregorio Caporale, Jimi Hendrix, The Temptations / Administració i reserves Les Productions de la Seine / Producció ALDES, Torinodanza, CCN Ballet de Lorraine, Château Rouge – Annemasse, Scènes Vosges amb el suport d’Action Culturelle du Pays de Briey, CND París / Amb el suport Ministero per i Regione Toscana; Sistema Regionale dello Spettacolo / Agraïments especials Doriana Crema, Tommaso Monza, Andrea Roncaglione, Antonio Tagliarini per la seva col·laboració

Des de 2012, la companyia EDA és resident de Deux Scènes, Scène nationale of Besançon i del Théâtre Louis Aragon, i el 2014 va ser de Scène conventionnée pour la danse de Tremblay-en-France. Rep el suport de DRAC Franche-Comté – Aide au projet 2014, Region Franche-Comté, Conseil general du Doubs i Department Seine-Saint-Denis

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

26 de novembre

20:30 h

Sala MAC - Mercat de les Flors

12€

Durada: 60'

Més informació

+ info

 

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x