Diumenge 4 de desembre

JORGE DUTOR I GUILLEM MONT DE PALOL SÂLMON<: Grand Applause

compra entrada

Compartir

L’espai no és innocent:
Grand Applause proposa una translació d’un format expositiu a un format performatiu. És un projecte curatorial; una coreografia que recorre una arquitectura virtual d’escala 1/1 basada en la ficció de l’òpera Carmen de Bizet i posa en diàleg el treball de tres artistes: Norberto Llopis en el paper de “Carmen”, Luis Úrculo en el paper de “Don José” i Bernhard Wilhelm com a “El torero Escamillo”.

Presentació personal
En este cuarto proyecto coreográfico conjunto seguimos interesados en investigar sobre el lenguaje y las convenciones,  y reflexionamos sobre el tema de la autoría, si bien Grand Applause supone un giro porque es la primera vez que hemos abierto la puerta de nuestro estudio a influencias y colaboraciones externas.

Grand Applause compta amb l’obra de Norberto Llopis, Luis Úrculo i Bernhard Wilhel / Curadors i performers Jorge Dutor i Guillem Mont de Palol / Direcció La Dirección / Tramoista Almudena Sancho / Assistència tècnica Carmelo Fernández
Producció
Jorge Dutor i Guillem Mont de Palol / Amb la col·laboració Graner/SÂLMON< Festival, Museo Universitario del Chopo, Estiu en Obres, Las Naves Espai d’Innovació i Creació / Amb el suport Beques a la Recerca i la Creació en els àmbits de les arts visuals, dels nous sectors creatius, de les arts escèniques, de la música i el pensament de la Generalitat de Catalunya

Web del SALMON FESTIVAL

Fitxa completa

 

 

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2016-2017

Diumenge 4 de desembre

21h

Sala MAC

12 €

Durada: 60'

Més informació

web dels artistes
Web del SALMON FESTIVAL

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x