Del 8 al 13 febrer 2011

LA VERONAL Rússia

Compartir

L’ESPECTACLE

L’última peça de la companyia La Veronal proposa ampliar les possibilitats i els límits de la dansa, apostant per un llenguatge a mig camí entre la narració i l’abstracció per a la qual compta amb la col·laboració del cineasta Cesc Gay. La Veronal fixa la seva atenció en el referent cinematogràfic de la  road movie com a punt de partida, el què converteix Rússia en el relat d’un viatge: el viatge cap el llac siberià Baikal, el més profund del planeta. El llenguatge utilitzat per a la peça és una constant distorsió de la dansa clàssica i una combinació de recursos teatrals i referents del cinema mut. El paisatge el completa un repertori sonor centrat principalment en músics russos. La Veronal construeix amb cada element de Rússia un fascinador espai de bellesa escènica.

FITXA ARTÍSTICA

Direcció i coreografia Marcos Morau
Amb la col·laboració Cesc Gay
Intèrprets Lorena Nogal, Núria Guiu, Sau-Ching Wong, Cristina Facco, Anna Hierro, Núria Navarra, Manuel Rodriguez
Guió Carmina S. Belda
Repetidora Cristina Goñi
Assessorament dramatúrgic Pablo Gisbert Donat
Espai Enric Planas
Mànager i Producció Fani Benages

Coproducció La Veronal, Mercat de les Flors, CAER de Reus
Amb la col·laboració Institut del Teatre – Servei de graduats

LA COMPANYIA

La Veronal és una jove companyia que es va crear a València l’any 2005 de la mà de Marcos Morau, que s’ha format a l’Institut del Teatre de Barcelona i al Movement Research i ha realitzat la seva assistència coreogràfica al Netherlands Dance Theater.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2010-2011

Del 8 al 13 febrer 2011

Tarifa D. 15€

Més informació

http://laveronal.blogspot.com/

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x