ROSAS - Rosas danst Rosas. Del 5 al 8 d'octubre de 2017 al Mercat de les Flors

del 5 al 8 d'octubre

ANNE TERESA DE KEERSMAEKER / ROSAS Rosas danst Rosas

Compra entrada

Compartir

Rosas danst Rosas va ser creada l’any 1983 i va esdevenir referència internacional de la dansa postmoderna. La peça es fonamenta en el minimalisme a partir de la música repetitiva de Thierry De Mey i Peter Vermeersch, creada simultàniament a la coreografia. Quatre ballarines es ballen una vegada i una altra: l’esgotament i la perseverança creen una tensió emocional que contrasta fortament amb l’estructura rigorosa de la coreografia. Un nou repartiment de joves ballarines interpretarà aquesta nova posada en escena de Rosas danst Rosas.

Rosas és la companyia que la coreògrafa i ballarina Anne Teresa De Keersmaeker va fundar el 1983, durant la creació de la peça Rosas danst Rosas. Des del seu debut el 1982 amb Fase, Four Movements to the Music of Steve Reich, De Keersmaeker s’ha involucrat en una rigorosa exploració i articulació del moviment, des de les formes més simples a les més complexes. La relació entre moviment i música és essencial per al concepte de dansa de la coreògrafa. Així, Rosas ha estès l’art de la dansa com un acte d’escriure moviments en el temps i l’espai, i al llarg dels anys ha explorat la coreografia en relació amb altres forces compositives, com ara la música, la geometria, les arts visuals o el llenguatge.

Coreografia
Anne Teresa De Keersmaeker / Ballada per (en alternança, 4 ballarins) Laura Bachman, Léa Dubois, Anika Edström Kawaji, Yuika Hashimoto, Laura Maria Poletti, Soa Ratsifandrihana / Creada amb Anne Teresa De Keersmaeker, Adriana Borriello, Michèle Anne De Mey, Fumiyo Ikeda / Música Thierry De Mey, Peter Vermeersch / Músics (gravació) Thierry De Mey, Walter Hus, Eric Sleichim, Peter Vermeersch
Producció 1983
Rosas & Kaaitheater / Coproducció 2017 Sadler’s Wells (London), Les Théâtres de la Ville de Luxembourg
Rosas rep el suport de la Comunitat Flamenca

#Rosas

Fitxa completa

Disseny il·luminació Remon Fromont / Vestuari Rosas/ Director assajos Fumiyo Ikeda / Coordinació artística i planificació Anne Van Aerschot /  Director tècnic Joris Erven

Actualitat

Itinerari

Informació pràctica

Temporada: 2017-2018

del 5 al 8 d'octubre

20h (dg 18h)

Sala MAC

28€

Més informació

web de la cia

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x