del 20 al 23 de gener

CIA. MIQUEL BARCELONA Rojos

Compra la teva entrada

Compartir

Rojos parteix d’una recerca de testimonis de l’època de postguerra de la Guerra Civil espanyola i de la recuperació del llegat cultural artístic de l’època en clau de peça escènica, que vol posar en valor la memòria d’uns fets dramàtics per a una generació, la vida clandestina durant la repressió que va tenir lloc després de la guerra mitjançant les figures artístiques, les dones creadores i el moviment homosexual, i vincular el present amb l’època de la post-guerra.

Amb més de 15 anys d’experiència, Miquel Barcelona ha treballat amb creadors com ara Carolyn Carlson, Juan Kruz de Garaio Esnaola, Raffaelle Giovanola, Darío Fo, Àlex Rigola, Qars Teatre, Cobosmika Company i Laura Vilar, entre molts d’altres. Forma part del projecte ALIANSAT del SAT! Sant Andreu Teatre 19-21, és membre de l’equip artístic de nilak i és  cofundador de de l’espai de creació nunArt Creacions Contemporànies. La companyia de dansa Miquel Barcelona entén la pràctica artística com una eina per a la transformació social amb 5 eixos d’interès: territori, memòria, sostenibilitat, educació i generació de públics. La companyia està dins del Programa CREAmedia de Barcelona Activa 2020.

Direcció, concepte i recerca Miquel Barcelona / Distribució i producció Bruno Valls / Producció executiva Tàndempro / Assessoria conceptual i disseny gràfic Àurea Estellé Alsina / Composició musical Carlos Martorell / Acompanyament coreogràfic Fàtima Campos / Acompanyament vocal Mariona Castillo / Intèrprets i col·laboradors coreogràfics Miquel Barcelona, Helena Gispert, Martí Güell i Bea Vergés / Vídeo Ignasi Castañé / Fotografia Nora Baylach / Disseny il·luminació Laura Clos “Closca” / Disseny so Josep Sánchez-Rico / Disseny vestuari Mariona Sala / Escenografia Laura Clos “Closca” / Agraïments Maria Argentí, Rafaela Casado, Toni Gutiérrez, Oriol Mula, Esther Vendrell, Berta Vilarrasa i Haizea Arrizabalaga
Coproducció Mercat de les Flors, Els Costals Centre Cultural, Vortex; Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural / Amb el suport Superamas, Fundació La Plana, Creamedia, Centre Cívic Can Clariana, Esbasrt Ciuta Comtal, Escena Poblenou, Rafató Teatre, Nilak, Coincidències

Coproducció Mercat de les Flors

Sessió d’introducció a l’espectacle ‘UNA HORA ABANS’: ds 22 de gener

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2021-2022

del 20 al 23 de gener

20 h (dg 19 h)

Sala MAC

16 €

Més informació

web Miquel Barcelona

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x