• Facebook
 • Twitter
 • Instagram
 • Youtube

CIA. MIQUEL BARCELONA

Rojos

del 20 al 23 de gener
ESPECTACLE PASSAT
 • Temporada

  2021-2022

 • Tarifa

  16 €

 • DIVENDRES JOVE

  10€

 • Horari

  20 h (dg 19 h)

 • Espai

Rojos parteix d’una recerca de testimonis de l’època de postguerra de la Guerra Civil espanyola i de la recuperació del llegat cultural artístic de l’època en clau de peça escènica, que vol posar en valor la memòria d’uns fets dramàtics per a una generació, la vida clandestina durant la repressió que va tenir lloc després de la guerra mitjançant les figures artístiques, les dones creadores i el moviment homosexual, i vincular el present amb l’època de la post-guerra.

Amb més de 15 anys d’experiència, Miquel Barcelona ha treballat amb creadors com ara Carolyn Carlson, Juan Kruz de Garaio Esnaola, Raffaelle Giovanola, Darío Fo, Àlex Rigola, Qars Teatre, Cobosmika Company i Laura Vilar, entre molts d’altres. Forma part del projecte ALIANSAT del SAT! Sant Andreu Teatre 19-21, és membre de l’equip artístic de nilak i és  cofundador de de l’espai de creació nunArt Creacions Contemporànies. La companyia de dansa Miquel Barcelona entén la pràctica artística com una eina per a la transformació social amb 5 eixos d’interès: territori, memòria, sostenibilitat, educació i generació de públics. La companyia està dins del Programa CREAmedia de Barcelona Activa 2020.

Direcció, concepte i recerca Miquel Barcelona / Distribució Biel Martínez / Producció Bruno Valls / Producció executiva TàndemPro / Administració Francisca Araújo / Assessoria conceptual i disseny gràfic Àurea Estellé Alsina / Composició musical Carlos Martorell (sala) i Oriol Mula (carrer) / Acompanyament coreogràfic Fàtima Campos / Acompanyament vocal Nacho Melús / Intèrprets i col·laboradors coreogràfics Miquel Barcelona, Helena Gispert, Martí Güell i Bea Vergés / Vídeo Ignasi Castañé / Fotografia Nora Baylach / Disseny il·luminació Laura Clos “Closca” / Disseny so Josep Sánchez-Rico / Disseny vestuari Mariona Sala / Escenografia Laura Clos “Closca” / Agraïments Maria Argentí, Rafaela Casado, Toni Gutiérrez, Oriol Mula, Esther Vendrell, Berta Vilarrasa i Haizea Arrizabalaga
Coproducció Mercat de les Flors, Els Costals Centre Cultural, AGITA Figueres, Vòrtex, Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural / Amb el suport Superamas, Fundació La Plana, Creamedia, Centre Cívic Can Clariana, Esbart Ciuta Comtal, Escena Poblenou, Rafató Teatre, Nilak i Coincidències

Els dies de funció, es podrà visitar al Foyer l’exposició Memòria roja, que posa en context, de manera visual, alguns fets històrics rellevants per comprendre l’espectacle Rojos.

Coproducció Mercat de les Flors

Sessió d’introducció a l’espectacle ‘UNA HORA ABANS’: ds 22 de gener a càrrec de Miquel Barcelona (director) i Àurea Estellé (assessoria conceptual)